luni, 22 august 2011

Întrebări la care nu găsesc răspuns

   Mereu îmi pun întrebări. Diverse întrebări la care nu pot să găsesc răspuns. Îmi vin foarte multe întrebări în căp'şorul ăsta atunci când nu am somn sau fac duş. Şi astfel am ajuns să-mi pun întrebări...unele stupide..altele îngrijorătoare (din punctul meu de vedere). Am să încerc să fac o listă cu întrebările la care nu găsesc un răspuns cât de cât normal, care să nu se refere la extratereştrii, maimuţe posedate şi Apocalipsă. Să încep:
  1) De ce purtăm noi, oamenii, chiloţi? Ştiu că purtarea lor nu este obligatorie, dar totuşi de ce îi purtăm? Să ascundem anumite părţi?
  2) De ce Dumnezeu a proiectat fetele cu himen? De ce a pus acea mică chestiuţă acolo? Nu se putea fără? Întreb doar...
  3) De ce atunci când femeile întâmpină câte o problemă la care nu se pricep, de exemplu atunci când nu le mai merge computer-ul sau e de schimbat vreun bec sau mai ştiu eu ce, în mare parte prima persoană la care apelează e un bărbat? Oare de ce noi, femeile, apelăm la un bărbat? De ce nu încercăm noi singure să rezolvăm problema? Hmmm...
  4) Oare de ce bărbaţilor le e greu să-şi exteriorizeze sentimentele? De ce nu spun şi ei "TE IUBESC"  fără a fi forţaţi, iar atunci când o spun să o spună din toată inima, nu doar  aşa...să fie spus? Probabil bărbaţii se consideră foarte superiori femeilor şi probabil din această cauză nu vor spune un amărât de "Te iubesc", sau nu ne vor povesti, noua femeilor, ce au ei pe suflet...Încă mai caut răspuns...
 5) De ce crede lumea în Dumnezeu? Să-mi zică şi mie cineva 3 argumente serioase...şi poate o să încerc să cred şi eu mai mult în Dumnezeu.
 6) De ce face lumea sex? Adică ştiu că lumea face sex pentru plăcere şi pentru a creea "ceva nou", dar
să-mi mai zică cineva încă un motiv.
 7) De ce doar parte feminină din toate speciile (excepţie căluţii de mare) nasc pui, sau fac ouă şi pe urmă tot ele  le clocesc? Oare de ce partea bărbătească nu poate  naşte pui/copii sau nu poate să facă ouă...De ce Dumnezeu (sau extratereştrii) ne-a/ne-au făcut aşa? Hmm...încă mai cercetez. Căluţele astea de mare...nişte norocoase dom'le.
 8) De ce bărbaţii nu vor să spele MĂCAR o farfurie? Este un mister chiar şi pentru cercetători.
 9) De ce ne naştem ca pe urmă  să murim? De ce mor persoanele tinere în loc să moară cele bătrâne? Pentru ce ne mai face Dumnezeu pe unii din noi dacă pe la 7 ani, de exemplu, acel copil moare? Adică nu e mai simplu ca acel copil să trăiască şi să moară persoanele mai în vârstă? Mdaa...întrebare întrebătoare.
 10) Se zice că dragostea e un lucru frumos, atunci de ce suferim din dragoste? Vreau răspunsuri serioase.
 11) De ce bărbaţii abuzează de femei, le violeaza şi le bat, iar de ce femeile nu violează şi ele bărbaţii? Ca să vezi...obsedata de mine...
 12) De ce majoritatea propoziţiilor unui bărbat se termină cu "în p**a mea"?


Ar mai fi şi alte întrebări, dar pe moment nu îmi vin în minte.

2 comentarii:

  1. Incerc sa caut si eu niste raspunsuri:D:
    1.Pentru ca e mai comod.
    2.E shic.:D
    3.Din lejeritate..
    4.Considera ca o sa le scada din orgoliu.. ca o sa para slabi in fata noastra, a femeilor.
    5.E mult mai usor sa traiesti atunci cand stii ca nu se termina totul dupa moarte, atunci cand exista speranta ca toate au un rost, o explicatie. Sa crezi ca mai e cineva care sa te-nteleaga atunci cand nimeni nu te-ntelege. Sa te simti ocrotit si bineinteles..izolat de singurate..
    6.Din dragoste??
    7.Azi pot naste si barbatii daca vor..
    8.Considera ca locul lor nu e in bucatarie? Sunt si care fac asta..Cunosc eu.
    9.Viata este defapt un intinerariu spre ceva, ceva mult mai frumos, mai special. Daca am trai vesnic aceasta viata plina de probleme si durere, ne-am plictisi sau ne-am dori sa existe moartea.. Toate au o explicatie, probabil ca acele persoane sunt mult mai fericite ca noi..
    10.Pentru ca nu stim sa ne alegem partenerii potriviti.
    11.Hmmm, poate pentru ca cel putin din punct de vedere fizic..un barbat detine controlul..
    12.Poate pentru ca il face sa se simta mai barbat daca mentioneaza caracteristica sa masculina.:))
    Sper ca te-au satisfacut cat de cat raspunsurile mele:D.Interesante intrebari!

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.