Eu

            Bine aţi venit în casa unei tăuroaice visătoare cum rar veţi mai întâlni, născută într-un oraş pe marginea Dunării acum 20 21 de ani într-o zi de joi, mai exact pe 27 aprilie.
Au fost darnici când mi-au pus două prenume, dar nu s-au gândit la faptul că amândouă se sărbătoresc în aceeaşi zi... dar eu vreau cadou atât pentru Gabriela cât şi pentru Mihaela.
Ador ciocolata, lămâile fără zahăr, marea şi muzica rock.
Ca o tăuroaică ce mă respect nu prea o am cu biserica (spălare pe creier, împărtăşit cu aceeaşi linguriţă, pupat icoane unde şi-au lăsat balele nişte babe stafidite), dar îl mai implor pe Doamne-Doamne să mă ajute pe la mate să iau şi eu un 5... şi ca să vedeţi, sunt la profil matematică-informatică. (Momentan la Facultatea de Litere, specializarea Jurnalism)
Ca o tăuroaică ce mă respect ard fosilele* senile din privire. (fosilă = persoană trecută de 70 de ani care are cam mulţi pitici pe creier şi care sunt bătuţi în cap şi ăia)
Ca o tăuroaică ce mă respect îmi plac brăţările. Când sunt întrebată de ce port multe brăţări răspund: "ca să atârn şi eu mai mult"... că la 43 (acum am ajuns la 48) de kg şi aproape 1,60... cântăreşti cât un sac de cartofi.
Nu cred în superstiţii sau în horoscop, dar unele "Trăsături generale" ale zodiei mele... mi se cam potrivesc.
Cică pentru un taur ziua cea mai favorabilă este vineri. Adevărat! Din ziua aceea începe adevărata leneveală. Un adevărat taur, prin natura lui, este un leneş înnăscut...
Cică taurii stau bine cu răbdare. Dreptate maximă. Poţi să mă bâzâi la cap ca o muscă enervantă, iar eu să stau calmă şi impasibilă (înjurându-te în gând şi imaginându-mi cum îţi zbor capul de pe umeri). Dar şi când mă enervez... E ca şi cum ai pune unui taur ceva roşu în faţa ochilor.
Unui taur îi place confortul. Nimic mai adevărat. Să trăiesc eu fără apă caldă, electricitate sau muzică?! Niciodată! Repet, niciodată! Să nu mai zic fără internet...
Un taur este dominat de încăpăţânare. Mă înclin în faţa celui ce a zis asta. Fiinţă mai încăpăţânată ca un taur nu ai să găseşti. Chiar dacă îi spui că greşeşte, tot pe a lui o ţine.
Un taur adevărat iubeşte ordinea. Te ia mama naibii dacă eu fac curăţenie, iar tu deranjezi şi nu ai niciun gând să aranjezi la loc... Dar iubeşte şi ordinea din viaţa sentimentală şi nu numai.[ (Şi de-asta voia să se facă avocată... voia ordine, dar a pălit-o o dragoste de jurnalism şi/sau psihologie) și într-un final am ajuns la Jurnalism].
Un taur adevărat iubeşte arta şi muzica. Adevărat. Taurii ăştia, nişte talentaţi...
Cică un taur are simţul umorului... Nu ştiu dacă chiar am, dar asta trebuie să-mi spuneţi voi.
Gata, deja ați aflat prea multe.

8 comentarii:

 1. Se pare că ai luat foarte in serios treaba cu descrierea,văd că ai şi declaraţii .Foarte profesional,cum sa nu-ţi placă

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Declarații ca la poliție :))

   Ștergere
  2. Hei ! E foarte interesant.. poate mi-ai dat un facebook ceva sau un email :)

   Ștergere
  3. Foarte dubios ca iarasi am ajuns aici in mod accidental

   Ștergere
  4. Al naibii de dubios! Și unde mai pui că tot nu ai găsit niciun cont de Facebook lăsat de mine. Ah! La naiba!

   Ștergere
 2. Bună! Aș dori să te contactez, îmi poți lăsa o adresă de mail? :D

  RăspundețiȘtergere
 3. Apreciez mult felul tău de a gândi, vreau sa ma contactezi
  pt ați propune o afacere.

  RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.