miercuri, 6 iulie 2011

Întâmplări...

     (III)

      Am avut un flashback în care se făcea că eram în maşina mea cu mai multe persoane..."Pfff...la dracu să mă ia. Daca mai pun vreun strop de alcool în gură...să mă trăsnească fulgerul", îmi spuneam nervoasă şi tremurând. Am luat cheile de la maşină şi am coborât. Am ajuns la maşină. Am intrat în maşină.."Pppfff...la dracu, ce pute a parfum". Mă uit pe bord. Doar un ruj. "Nu-i al meu." Mă uit pe sub scaune şi găsesc un sutien. Mă sperii. Era gigantic. "Pppff..la dracu, să mă ia." Mă mai uit prin maşină şi văd pe bancheta din spate un telefon. Îl iau. Mă uit pe la mesaje. Nimic ce m-ar fi interesat. Mă uit la poze. Să-mi zboare ochii din cap nu alta. Era un tip cu o tipă super grasă...care şi-o trageau. Şi unde?? Chiar în maşină. Oroareeee.... Mă uit mai atent la figura masculului. Mi se părea cunoscută şi într-o secundă îmi dau seama şi de unde îl cunoşteam. Era tipul care mă pupase pe obraz când m-am dus să-mi iau ţigări. "Pppfff..la dracu, şi când te gândeşti că era destul de drăguţ..." Mă uit mai departe la poze. Mă îngrozeam şi îmi spuneam: "Ori vând maşina asta, ori îi dau foc". Erau poze incendiare.  Chiar şi unui impotent  i se putea scula. Era o nebunie. Nu îmi venea să cred ce se întamplase în maşina mea, iar eu nu îmi mai aduceam aminte nimic, nimicuţ. Mă uit şi la video-clipuri. Îmi venea deja să vomit. "Pppfff..la dracu". Şi...când nu credeam că poate să fie mai rău de atât...pică bomba.  Apar şi eu în video şi ţip: "Haide mah,  mai tare. Nici nu simte." Mai, mai să-mi iasa ochii ca la melci. "Curva şi beţivanca dracu ce sunt."
    Iau toate "indiciile" şi pornesc în mare grabă cu ele spre casă. Intru în casă şi le trântesc în pat. Mă uit la ele... Nu îmi venea să cred. Aveam multe indicii, dar degeaba. Nu se lega nimic. Erau mult întrebări. Cine era tipa? Ce făcea ea în maşina mea? Ale cui erau hainele din casa mea? De ce nu puteam să-mi aduc aminte nimic?  Eram derutată. Încercam, mă chinuiam să-mi aduc aminte ceva, dar tot nu puteam. Mă aşez pe scaun şi deschid calculatorul. Să fac infarct, nu alta. Pe desktop aveam o imagine deocheată, în care eu eram protagonista. Eram îmbrăcată în costumul de "pisicuţă". Într-o mână aveam biciul,în cealaltă aveam o sticlă de JD, iar în gură un trabuc. Poza trebuia să fie făcută de cineva. Dar de cine? De grăsancă? De tipul pe care l-am întâlnit pe stradă?...Sau de "ilustrul necunoscut"?  Îmi venea să mă spânzur că nu îmi aduceam mai nimic aminte. Ce îmi adusesem aminte pana acum?...Eu pe canapeaua din sufragerie cu o sticla de JD în mână fumând şi mai eram cu cineva...
Îmi mai adusesem aminte că eram în maşină, cu mai mulţi. Aveam şi nişte poze şi video-clipuri îngrozitoare. Erau bune de filme horror sau din alea +18. Doar că nu mă puteau ajuta foarte mult.
     Am ieşit iar afară să mă liniştesc. Acum îmi doream să mă întâlnesc din nou cu tipul ăla şi să-l iau la întrebări gen: ce am făcut aseară, cine era tipa aia grasă, ale cui erau hainele alea...aveam o groază de întrebări. Fierbeam de draci, aşa că am sunat-o pe prietena mea, cea care îmi făcuse "cumpărăturile", ca să vină la mina şi să-i povestesc ce mi se întâmplase.M-am mai plimbat puţin pe afară să mă mai liniştesc. Am reuşit să mă liniştesc, puţin, aşa că m-am întors în casă, că trebuia să vină şi amica mea...

* TO BE CONTINUED*

2 comentarii:

  1. Nici n-as fi ghicit,sincer :)). In momentul asta nici cu presupul nu mai pot da. Cum te poti gandii la chestiile astea ?

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.