duminică, 20 noiembrie 2011

Cum vorbesc tinerii atunci când se întâlnesc

      În continuare o să vă prezint câte un model de discuţie  pentru fiecare sex, desigur adolescenţi...adică persoane care au până în 25 de ani. Desigur, persoanele mai mature au un vocabular mult mai elegant, unii, mult mai stilat, din nou..unii, vorbesc frumos, desigur unii... şi desigur sunt mai bătrâni, adică pe la 40 de ani, 40 şi ceva.
Deci..să începem. Se dă o situaţie în care se întâlnesc câţiva băieţi...tineri la o bere. Dialogul lor va suna astfel:
   "- Băăă...în p**a mea, am văzut una în p**a mea, frateeee...ce ţ**e, ce c*u, vai de p**a mea, frate....
    - Du-te frate-n p**a mea. Tu te uiţi după toate ştoarfele, dute-n p**a mea. Poate te combini iar cu vreo ciudată ca aia de data trecută...
    - Am văzut-o şi eu, în p**a mea, eu mă duceam cu ăsta să-şi cumpere o tastatură nouă...când am văzut-o paia...ce craci avea, în p**a mea.
    - În p**a mea ce obsedaţi sunteţi băăă...
    - Ce tastatură ţi-ai cumpărat? (desigur, ăsta e tipul de persoană care e liniştită..care are prietenă, iar atunci când iese în oraş cu băieţii bea apă plată)
    - Taci dracu în p**a mea din gură, nu vezi că discutăm despre gagici?"

Desigur, nu toţi băieţii vorbesc aşa...dar am vrut să subliniez faptul că atunci când un baiat/ bărbat nu găseşte un răspuns la întrebarea care tocmai ia fost pusă...sau orice altă situaţie în care nu poate găsii nimic logic ca răspuns...răspunsul va deveni un simpu "Dă-o-n p**a mea" sau când situaţie a mai naşpa un simplu "În p**a mea", adică mai bine spus frazele tinerilor masculi încep şi se termină în trei cuvinte "În p**a mea"
     Acum fetele... Se dă o situaţie în care se întâlneşte un cârd de fete....După partida de pupici şi investigat în gând ţinuta celorlalte, fetele se pun pe bârfă...mă roogg..discuţii.
    "- Hai fatăă....cum aşa... cum te-a putut părăsi dobitocul ăla. Ţi-am zis noi că ăla nu e bun pentru tine, dar tu nu ai vrut să ne crezi.
     - Fatăăă... nu mai plânge după un bou, ce contează că tu ai ieşit cu altu când tu credeai că ăsta al tău e  plecat din oraş la măsa...Cine l-a pus să vină mai repede? Nu e vina ta...
     * un minut de linişte în care nimeni nu mai spune nimic,fetele gustă doar cocktailul şi se gândesc cum să se cupleze cu fostul ăsteia, ca-i tare bun*
     - Fataaa...da' de unde ţi-ai cumpărat bluza asta că-i tare...
     - Eee...am primit-o cadou ( nu îi spun lu asta de unde mi-am cumpărat bluza că o să-şi cumpere şi ea una şi nu vreau).
     - Fatăăă..uite ce pantofi mi-am luat....
     - Ce frumoşi sunt (da,da,da ...şi bunica se încalţă mai bine decât tine....)
     - Mi-am adus aminte...o ştiţi pe aia blondă care unmbă cu ală care are maşini scumpe, aia cu care ne-am întâlnit noi atunci în mall...hai că trebuie să o ştiţi...
     - Daa...ce-i cu ea?
     - Am auzit că şi-a tras-o cu altu' şi a aflat ăla al ei şi a bătut-o...
     - Lasă fată, aşa îi trebuie...ce...nu-i ajungea ce avea?"
                                    -etc.-
* se ştie că discuţiile între fete dureazăăă foarte, foarteee...mult*
Bine, discuţia asta e doar un model de ceea ce vorbesc fetele, nu toate discută aşa...dar în mare parte...cam aşa se derulează o întâlnire între fete.
Deci, acum vreau să-mi cer scuze dacă va deranjat limbajul, dacă am uitat ceva, dacă am deranjat pe cineva... dar am vrut să realizez două modele de discuţii, desigur...urmează şi discuţiile femeilor şi bărbaţilor aflaţi pe la 40 de ani...40 şi puţin.

9 comentarii:

 1. Din pacate este adevarat ce ai scris,dar nu toti vorbesc asa.Eu am 16 ani sa nu imi plac barfele nu injur si incerc sa ma comport cat mai elegant posibil

  RăspundețiȘtergere
 2. nu-mi place limbajul folosit de baieti, dar de ce sa mai comentez cand fetele fac acelasi lucru?
  cine se respecta pe sine ca persoana si vrea sa aiba un carcater curat va sta departe de astfel de lucruri.
  persoane false si care vorbesc urat sunt la tot pasul, persoane la locul lor si cumsecade sunt mai greu de gasit dar vor avea de castigat in timp.

  RăspundețiȘtergere
 3. Asadar, abia astept sa aflu cum vorbeam cand aveam 40 de ani!
  PS Eu stiu o doamna care repeta obsesiv: "Ce pumnii mei?"

  RăspundețiȘtergere
 4. Cat de tare:)) Cat adevăr! Sunt total decacord la aia cu băieții:)) dar și la aia cu fetele :-?

  RăspundețiȘtergere
 5. Limbajul baietilor e tot mai des folosit chiar si la fete. :( ce rau am ajuns.

  RăspundețiȘtergere
 6. Asa este , atat despre baieti cat si despre fete .

  RăspundețiȘtergere
 7. Asa este , atat ce ai scris despre baieti , cat si despre fete . Baietii au devenit foarte vulgari si nesimtiti , iar fetele niste scorpii false .

  RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.