luni, 24 februarie 2014

Ai grijă ce-ți dorești

Trebuie să-i anunț pe cei care mi-au simțit lipsa că trăiesc, că am diacritice și două hard-uri noi. S-ar putea să mai ratez câteva diacritice pentru că încă nu m-am reobișnuit cu folosirea lor.
Trebuie să-i anunț pe cei care nu mi-au simțit lipsa că nici eu nu le-am simțit lipsa și că am putut trăi foarte bine și fără ei. (Sunt ironică și rea.)
Am învățat că dacă o chestie se numește ”Funny UST” și are extensia .avi e virus. Și e bai! 
Am învățat că ori sunt proastă, ori chiar calculatorul meu nu intră în Safe mode folosind F8. (bine, aici nu am învățat nimic...)
Am învățat cum să instalez o altă limbă pentru sistemul de operare Windows 7 Home Basic... desigur, nu merge cu Windows Update.
Am învățat că dacă ai o măsea cu probleme, sunt șanse destul de mari ca durerea să te strângă în brațe noaptea... și numai noaptea.
Am învățat că nu trebuie să-mi doresc chestii ce mă sperie, chestii cum ar fi un mic cutremur. Acum câteva zile, în timp ce meditam la nemurirea sufletului și la ce o să fac dacă nu voi lua BAC-ul, îmi răsare în minte ideea: ”Nu am mai avut de mult un cutremur, vreau unul mic”. Și azi-noapte, Zânul Pământului, după ce a ieșit din clubul de striptease, beat și vai de mama lui, i s-a tăiat firul și a căzut... de aici rezultă acel cutremur.
Nu știu de ce nu mi se întâmplă și lucrurile pe care le vreau cu adevărat. Ăsta e un mister destul de important... Nu știu nici de ce se întâmplă numai lucrurile rele pe care mi le doresc. De aceea când sunt supărată nu mă apuc să mă gândesc la lucruri rele asupra oamenilor, asupra mea sau asupra naturii că cine știe cine moare, sau cine știe ce pățesc oamenii din cauza mea. Nu vreau să trăiesc cu vina asupra mea toată viața. Am alte lucruri mai importante care mă macină în fiecare zi din an.
Am idei de texte frumoase, specifice mie, dar îmi trebuie timp pentru a le pune pe hartia asta virtuală, dacă în practică nu pot. Probabil voi avea puțin timp liber imediat după simulări. Dar până la simulări probabil o să intru în stand by pe aici...


3 comentarii:

  1. Pai sa vezi,cred ca o sa adoptez si eu ceva diacritice,tu domnisoara chiar m-ai inspirat :D
    Te-ai gandit sa candidezi la presedentie ?
    Kidding :D

    Hai sa facem link exchange,te-am adaugat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Dacă voi candida la președenție, nebun, beat, drogat sau analfabet să fii să mă alegi.

      Ștergere
    2. Macar o sa fi un preşedinte cu simtul umorului.
      Rada-rada

      Ștergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.