marți, 17 mai 2011

Femei vs. Bărbaţi

    Femeile sunt tare complicate pentru că orice le-ai spune,tot nu le convine.
Din punctul meu de vedere, bărbaţii nu au aceeaşi gândire ca a femeilor şi chiar mă bucur. Pe un bărbat îl faci uşor fericit. Cum? Păi simplu....se ia una bucata calculator, se iau unele bucăţi bere, o fată tinerică şi frumuşică şi dacă i se mai fac din când în când complimente atunci EL e foarte fericit. EL nu ţine cont de faptul că face celulită, că are două riduri şi jumătate...lui nu îi pasă. Şi e chiar bine.
Dar femeile.....ahh...ce fiinţe complicate. Cred că de aceea Dumnezeu a creat mai întâi bărbatul, pentru că era mai uşor de făcut. Oricum, pentru a face o femeie fericită îţi trebuie nervi din cel mai bun oţel şi plus un cont "gras" în bancă. O femeie este fericită atunci când are o mulţime de poşete, bijuterii şi haine extrem de scumpe. Pe lângă toate acestea, femeile vor mâncare lipsită de  grăsimi, atenţie maximă şi să le fie lăudat corpul, care este mai frumos decât al vecinei de la 3. Femeile vor complimente pentru mâncare, chiar daca  nu au facut-o ele ci doar au comandat-o. Femeile care nu pun accent prea mare pe cum arată, pe hainele pe care le poartă ci doar pe copii şi pe soţ, acestea se consideră învingătoare. Acestea sunt foarte puţine si foarte rare. Sunt la fel ca virginele, din ce în ce mai rare. Aceste femei sunt un exemplu bun de urmat.
Eu cred că dacă femeile ar conduce lumea, n-ar mai exista războaie. Doar nişte ţări invidioase, care nu-şi vorbesc.
    Deci, în concluzie pot spune că femeile sunt nişte fiinţe complicate care sunt menite să absoarbă energia din fiecare bărbat.

2 comentarii:

 1. =))
  Genial.
  Pai da normal, femeile nu vor sa auda ce gandesti tu, femeile vor sa auda ce gandesc ele, zicea candva...cineva.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. :)) Când am citit ce ai scris, am crezut că eşti băiat.

   Ștergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.