miercuri, 25 aprilie 2012

Desigur că iar despre şcoală

               Deci...şi am revenit pe aici. Bine, de fapt nu am plecat nicăieri...
Azi...ce am făcut azi...? Păi nimic. Ba adică am făcut. M-am dus la şcoală, am venit...am mâncat şi urmează să mă apuc de scris. La română, la mate (cică), să scriu ceva  la info (chiar dacă mâine nu am info)... Ehh...
am treabă, da' nu am chef.
               Ieri, la ora de mate (şi cică nu gândesc la  mate..), mă gândeam aşa... Nu, nu mă gândeam la nemurirea sufletului ci mă gândeam la faptul că de ce oare am eu blog.  Bine, răspunsul este simplu. Din cauza Florii. Dar, pe mine  mă macină altă întrebare rezultată din asta... De ce m-am lăsat influenţată de Floricica să-mi fac blog... Oare am ceva de spus? Nu ştiu, nu cred... Ceva important sigur nu am... Sincer nu ştiu de ce am blog, încă mai caut răspuns. Cred că răspunsul îl voi găsi tot într-o oră de mate.
Mâine cred că la română o să mai rămân eu cu Floarea şi cu restul băieţilor. Că restul fetelor pleacă la nu ştiu ce... ceva cu Avon. Nici nu mă interesează... Chiulangiţe... s-a auzit chiulangiţelor? Adică măcar chiulangiţa care mai dă pe aici...
                Profu' de chimie crede că am copiat că altfel nu aveam cum naiba să iau eu nota 8... de la 4-5 la 8... nu are cum dom'le... am copiat... SIGUR. Hai să-ţi spun ceva maimuţă onanistă, mâncător de vieţi, bau-baul elevilor, ţiganule... nu am copiat la materia ta şi nici nu voi copia (cred) că la frica pe care mi-o inspiri, fix de o coringenţă îmi arde mie. Nu mai poţi să-ţi beleşti ochii în decolteele fetelor din cauză că am luat eu 8? Mori de ciudă că mi-ai dat 8? Că am făcut aproape totul? Şi băi, tu, ăsta... dacă era să copiez problema aia din caiet sigur o copiam şi pe cealaltă, că şi aia era făcută... Cât am învăţat eu la capitolul ăsta... m-am mirat singură. Pentru prima dată de când fac chimia am putut spune "A fost uşoară lucrarea".  Eh, în fine. Eu am luat 8, el crede că am copiat... eu sunt fericită, el probabil frustrat că nu a stat cu ochii pe mine astfel să mă prindă asupra faptei nefăcute şi astfel toată lumea-i fericită.
                Mâine am 2 ore de mate... chef nebun. Ceea ce voiam eu nu se va întâmpla, deci 4 zile o să mă plictisesc. Bine, nu ştiu dacă o să mă plictisesc că aş vrea să mă apuc de învăţat la biologie pentru teză şi să mă apuc naibii să lucrez la mate ceva probleme... Dar una zic şi alta fac. În rest, abia aştept să se termine şcoala.
                Am început săptămâna astfel: 7 la română (puteam lua 9... cu eu liric a lu' mă-sa), 8 la chimie (să moară de ciudă profu' că am luat notă mare), 9 la info (pe bune, tanti aia cred că are orgasm când mă scoate la tablă, îi place să mă chinuiască şi să mă întoarcă şi să mă sucească pe toate părţile) şi cred că urmează un 10 la istorie (bine, nu că aş crede ci e musai... deci musai am zis... la cât am scris şi la cât am învăţat... pfff...mama ei de viaţă de liceu).


* Mai e o zi... adică doar mâine...

Un comentariu:

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.