marți, 29 iulie 2014

Breaking news II - tâmpeniile continuă!

                     Continuând seria ”Breaking news” de ieri, azi vin cu o veste absolut halucinantă, care pare a fi desprinsă de prin descrierile oamenilor cavernelor, sau de prin filmele alea idioate cu umor negru.
                    Un bou și o vacă, după ce au căzut dintr-un dud din cauza vântului puternic, s-au gândit ei să se împerecheze. Ce a rezultat pe urmă, e la mintea cocoșului din ciorbă. Ea a rămas însărcinată. Nimic de condamnat până aici, totul poate fi înțeles ca pe ceva normal, o dorință puternică de a-ți crește propria odraslă și a-i arde una când ai tu chef, că deh, tu ești ta-su/mă-sa, iar prin lege ai primit dreptul de a-ți snopi progenitura în bătaie (în mintea ta de rumegătoare)... Însă în familia asta, cică, nu s-a pus accent pe bătăi. Ba din contră, cică ar fi o familie organizată, cu o situație materială foarte bună. Odrasla celor doi rumegători a crescut, ajungând la venerabila vârstă de 13 ani, vârstă la care unele fetițe se mai consideră prințese, iar băiețeii încă se mai joacă cu ”jucărioară” în praf.

                    Dar fetița asta, de altfel o fetiță de media 9,86 (parcă), s-a trezit peste noapte că o doare burtica (nu, nu venea Scufița Roșie). Cei doi rumegători adulți au luat-o pe domnișoară și au dus-o la spital, unde au fost anunțați că sunt bunici!! Acum îmi vine în minte replica aia din reclamă: ”Să-i lăsăm să se mai cunoască.” ”S-au cunoscut deja”.
                   E de condamnat faptul că cei doi bipezi care își zic părinți, nu au fost în stare să-și dea seama că cea mică va aduce un bebeluș pe lume. Mi se pare aberantă ”scuza”: ”Părinții au crezut că e o tumoare...”. Și dacă era o tumoare, ce? ”Lasă dragă, tumoarea crește. După ce crește suficient de mare, o vindem.
                   Chestia asta e cusută cu ață, dar nu albă, ci fucsia, sau verde neon... E la mintea crocodilului din Nil că e ceva putred la mijloc (desigur, putrede pot fi și cele trei creierașe ale participanților la această minune a vieții).

Hai să facem un exercițiu de imaginație.
Ești părinte și vezi că fi-ta se îngrașă și îi crește burta. Ce faci?
Situația a)
- Mă mămică, ce se întâmplă cu tine? Ești gravidă? Cu cine măi mamă? Zi odată că-ți rup capu', fir-ai a dracu' de parașută!! Eu la vârsta ta nici nu știam ce au bărbații în pantaloni, iar tu vii și îmi aduci un copil pe cap?! Te omor, mama ta a naibii de cățea în călduri!

Situația b)
- Mă mămică, nu mai mânca atâtea prostii, tu nu vezi că te-ai făcut cât ușa?! Dragul meu, nu crezi că abdomenul scumpei noastre copile a cam crescut?
- Dragă, las-o, poate are vreo tumoare. Stai liniștită. Așteptăm să mai crească tumoarea, apoi vedem ce se va întâmpla. Acum liniștește-te!

                 Oricare din cele două situații sunt la fel de tâmpite precum minciuna părințilot, încât nu-mi pot imagina cât le-a luat acestora să o născocească. Nu degeaba se spune că minciuna are picioare scurte... Mai bine plăteau un copil de 5 ani să le conceapă o minciună mai plauzibilă. Partea interesantă e că acum se caută tatăl, care va fi acuzat de faptul că a întreținut relații sexuale cu o minoră. Acum stau și mă gândesc, asta mică ori a fost violată, ori tatăl e tot un minor, ori i-a plăcut mult să se ”joace”.

Transmitem de la fața locului, dintr-o maternitate din Botoșani, unde o fetiță de 13 ani va aduce pe lume primul său copil. Părinții nu știu cum să reacționeze la o asemenea veste, mai ales că nu se așteptau la așa ceva, ținând cont de faptul că fetița lor e foarte mică.
R: Doamnă, știați de sarcina fiicei dumneavoastră?
M: Nu știam, credeam că e o tumoare. Speram să scăpăm ieftin. Acum ce să mai facem?! Acum trebuie să luăm copilul acasă și să-l creștem, nu avem ce face.
R: V-ați fi așteptat la așa ceva din partea fiicei dumneavoastră, ținând cont că nu e un copil depravat și face parte dintr-o familie organizată?
T: Domnișoară, ce vă pot spune, totul e un plan. Au fost extratereștrii, ei ne-au inseminat-o pe scumpa noastră rază de soare.
R: Deci, spuneți că au fost extratereștrii, deci varianta cum că fiica dumneavostră și-a pierdut virginitatea cu un bărbat, nu o luați în calcul.
M, T: Niciodată!
M: Fiica noastră este pură, am crescut-o cu dragoste, i-am acordat tot ce am avut noi mai bun. Am educat-o într-un stil conservator.

Acestea fiind spuse, părinții nu cred că fiica lor a fost batjocorită, mai mult sau mai puțin, de un bărbat, ci doar au fost extratereștrii la mijloc.
R: Domnișoară, ne puteți spune cum ați rămas însărcinată?
D: Nu!
R: De ce?!
D: Pentru că m-ar bate mama și tata dacă ar afla că am un iubit de 29 de ani, fost recidivist, care e plin de tatuaje, se droghează, îi place sexul, însă toate acestea vor cântări prea mult pentru părinții mei... chiar dacă el mă iubește și eu îl iubesc și de 3 ani, de când suntem împreună, nu m-a bătut niciodată încât să mă bage în spital. Sarcina a fost ceva de moment, nu ne așteptam la așa ceva. L-am întrebat la ce se folosesc acele chestii din cutiuța de pe noptieră, iar el mi-a zis că sunt balonașe... iar eu le-am umflat și m-am jucat cu ele. Nu am știut că trebuie să le folosim. M-a păcălit... Însă, chiar dacă a dispărut fără urmă imediat cum a aflat că sunt însărcinată, înainte să plece mi-a lăsat un cadou. A zis că-mi dă HIV ca să nu-l uit niciodată și că acest cadou se va afla mereu în corpul meu. Eu îi mulțumesc pentru cadoul pe care mi l-a făcut, însă trebuie să aflu ce înseamnă HIV și cum pot să-mi recuperez perioada aia când, în loc să-mi curgă sânge din nas, îmi curgea prin alte părți. 
R: Cum te simți acum după cele întâmplate?
D: Sunt fericită că voi avea o păpușică vie cu care să mă joc.”

3 comentarii:

  1. Sper că asta este fictițune ,
    Iar dacă nu este , mi-am pierdut speranța in umanintate ,trebuie să caut altă planetă de locuit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uneori aș vrea să fie ficțiune ceea ce scriu eu pe aici, însă îți pot spune că știrea a fost culeasă din ziare.

      Ștergere
    2. Gata ,trebuie să-i mutăm pe Marte sau să fugim noi acolo din cauza creșteri prostiei.

      Ștergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.