duminică, 17 august 2014

Scurt rezumat

                 De mâine încep șase zile mari care îmi vor influența viitorul meu, care oricum știu că va fi unul strălucit (până și partea mea visătoare e modestă... de nu mai poate). Desigur că o astfel de zile nu puteau începe fără alte câteva zile petrecute pe plajă, la mare și la soare. Acum pot spune că sunt un pic mai neagră decât înainte, dar desigur, selectiv... nu că m-aș bronza eu vreodată uniform. Partea cea  mai frumoasă e că m-am îngrășat două kilograme pe care sigur le-am dat deja jos... că a trecut mult timp de sâmbătă seara până acum (duminică seara). Unele vor spune: ”Heellooo!! Cum poți spune că e o parte frumoasă că te-ai îngrășat?”, iar răspunsul meu: ”Atunci când ai 43 de kilograme cu tot cu haine și brățări și toată lumea te întreabă de câte ori mănânci pe săptămână, e o fericire că te îngrași.”

                În altă ordine de idei, îmi pare rău că mi-am uitat cablul de date de la camera foto pe alte meleaguri, însă am o scuză: mă aflam sub influența unei jumătăți de ciocolată cu alune ce o mâncasem imediat cum am deschis ochii... nu cumva să mi-o mănânce altcineva.
Am plecat pe alte meleaguri de dimineață, de la ora 4, că deh... cui îi mai trece prin cap să plece la ora aia spre mare? Răspunsul e unul neașteptat. Cred că vineri dimineața Iașiul a rămas fără jumătate din locuitori, Buzăul la fel... ce să mai zic de cei din Neamț sau Galați... Desigur, că din peisajul cu niște coloane de mașini nu putea lipsi ceața groasă care te făcea un adevărat ninja ce se conducea după principiul: merg înainte, probabil pe aici e șoseaua.
Fără alte cuvinte, vă las cu o fotografie ce așteaptă să fie interpretată:


Vreau să spun de la început că am avut intenția de a fotografia mare, nicidecum cele două persoane care au o poziție... un pic deplasată.


14 comentarii:

  1. Mai, tu te simti bine in pielea ta? Ca pana la urma asta conteaza. Eu am 40 de kg si 1.55 si-mi place de mine de mor. M-as pupa toata ziua, a naibii bunaciune ce sunt, mrr. Serios vorbind, si eu primesc intrebari de genul si stii ce fac? Mi-o falfai la modul artistic. Incearca si tu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Măi, uneori îmi place, pentru că mor grasele de ciudă.
      Alteori, adică atunci când nu găsesc haine pe mărimea mea, nu îmi mai place. Nu îmi place nici atunci când mă întreabă lumea: ”Hei, dar tu mănânci?”.
      Bine ai venit pe aici :D.

      Ștergere
  2. Multum'. No, pai sper ca nu te superi daca-ti mai zdrangan prin comentarii in timpul liber. :D Mai, eu cand nu-mi gasesc haine pe marimea mea, adica mai tot timpul, ma imaginez ca fiind o grasa care isi cauta costum de baie si sa vezi cum imi face stima de sine ding-ding-ding. Lasa, ca haine gasim, mai greu, dar gasim. Macar nu ne facem probleme cu intratul pe usa, statul pe scaun sau transpiratul-porcifer. O, da, iar inventez termeni... Mi-ai facut pofta de bancuri cu "Ma-ta e asa grasa...". Acum, lasand gluma, niciodata nu vom putea fi multumiti 100% de noi, intotdeauna o sa ne deranjeze ceva, asta nu inseamna ca trebuie sa ne simtim complexate sau sa luam in seama ce spun altii. Pentru ca oameni-s naspa si o sa-ti gaseasca si defectele pe care nu le ai. Deci, falfai-o !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bineînțeles că nu mă supăr pentru că-mi ”zdrăngăni” prin comentarii :)).
      Da, haine găsim la copii :)).
      Mă-ta e atât de grasă încât se trezește pe bucăți.
      Deci sfatul tău e să o fâlfâi.

      Ștergere
  3. Emm mi se pare mie sau mai la dreapta de geamandura este un bărbat ce împinge un OPN (obiect plutitor neidentificat) a cărui sarcina este suportarea greutății unei alte persoane probabil de sex feminin ? Activitătile celor doi ce au avut loc dupa realizarea pozei sunt confidentiale, sa intelegem ?

    Hm..m-as duce sa candidez si eu :-? Desi nu e de mine exprimarea de mai sus

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Ar merge să candidezi la postul de purtător de cuvânt al blogului ”Zdrăngăneli”. Eu când am analizat fotografia asta, mi-au sărit în ochi cele două personaje din prim-plan care au o poziție un pic deplasată (cel puțin așa reiese în poză). În schimb nici nu am analizat la un nivel înalt fotografia, așa cum ai făcut tu. Ceea ce ai observat tu, mie îmi pare a fi o mare grămadă de grăsime :)).

      Ștergere
    2. Pacat ca nu erau inverse rolurile celor doi din prim plan :-" Dar e mai bine asa deoarece nenea zici ca face poza ca sa isi dea check-in ( in/ ) la mare :-"

      Si eu voiam la functia suprema in stat :( cu un slogan bomba, numero uno, nambar uan, al mai tare. Esti pregatita sa il afli ?

      #yolomania

      Ștergere
    3. Funcția supremă în stat nu ți-o pot da, însă îți pot da funcția supremă de blog (desigur, imediat sub mine :D).
      Știi cum e zicala aia: Curiozitatea a omorât pisica? Eh, curiozitatea mă omoară.
      Poate dai un semn de viață și prin alte părți :P.

      Ștergere
    4. N-am eu stofa de blog. :))
      Pai sloganul este acela, #yolomania

      In avion ar fi trebuit sa ne puna melodia asta, chiar daca nu era companie romaneasca (nu stiu daca accepti manele pe blog :)) )
      https://www.youtube.com/watch?v=C3oH6t0olOc

      Ștergere
    5. Mi-am dat seamă că la acel slogan te refereai, însă mă așteptam la altul :D.
      Hai, fie de la mine. Te iert, nu te bag la spam :)).

      Ștergere
    6. Deci te-am dezamagit :))
      Dar nu s-ar potrivi melodia? :-"

      Ștergere
    7. Da, m-ai dezamăgit un pic. M-ai dezamăgit că nu te găsesc decât pe aici, prin comentarii.. :(
      Am ascultat-o, tre' să recunosc. Da, se potrivește. Nu zic mai multe :)).

      Ștergere
    8. Ce-i drept, aici deja s-a cam depasit stagiul de comentarii :))
      Nu zici mai mute ca ti-a placuut, dada, s-a prins toata lumea.

      Ștergere
    9. Haide, treci prin alte părți... ce vrei să fac? Vrăji să te aduc pe mess?!

      Ștergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.