luni, 13 octombrie 2014

Viata de jurnalist

                     Ca o proaspata studenta la jurnalism ce sunt, am facut si o parodie (trebuie sa recunosc ca nu singura) cu o colega, Pornind de la magnificul cantecel pentru copii "Un elefant se legana", am compus ceva pentru jurnalisti.
Un jurnalist se legana pe un cablu de electricitate... si pentru ca nu erau stiri bune in ziare, s-a electrocutat... si a mai venit un jurnalist. Un jurnalist se legana mort pe un cablu de electricitate, iar celalalt de entuziasm scria pe o foaie un articol. Un jurnalist se lagana mort pe un cablu de electricitate, un alt jurnalist scria un articol, asa ca a mai venit un jurnalist ca sa faca poze. Trei jurnalisti stateau pe un cablu de electricitate pentru a face o stire senzationala.

                  "SOC! SOC! SOC!!! Au fost gasiti trei jurnalisti morti pe un cablu de electricitate. Unul dintre ei se pare ca sosise la fata locului pentru a scrie un articol senzational despre moartea unui coleg de breasla. La fata locului a mai sosit inca un jurnalist pregatit pentru a fotografia, insa, vazandu-si colegul mort au vrut sa realizeze o stire senzationala, asa ca s-au sinucis si ei. Ancheta este in desfasurare pentru a afla ce l-a determinat pe prinul jurnalist sa-si ia viata."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.