luni, 29 septembrie 2014

Animalute de companie

                                 Ca orice student care se respecta trebuie sa stii ce e aia viata de camin. Asta o voi afla si eu de miercuri incolo.
                                 Cand zici camin te referi la o camera micuta cu multe paturi, oameni fericiti desi sunt inghesuiti, insa uneori iti scapa din vedere micile animalute cu care esti obligat sa traiesti, mai exact gandacii care misuna peste tot. Ei sunt niste animale de companie foarte micute, nu trebuie scoase la plimbare, nu trebuie sa le dai mancare sau sa stai cu grija: "Ce o face oare animalutul meu micut pe care l-am lasat sa misune nestingherit peste tot prin camera? Ia sa ma uit prin buzunare sa vad daca nu cumva am luat vreun animalut din asta cu mine."

                                Desigur, ca niste animalute ce sunt ele, se mai urca in pat atunci cand le este frig. Te poti trezi cu ei si in mancare, nu-i problema. Ei se pot adapta la toate conditiile de mediu,
Desigur ca exista si o parte buna, aceea ca cica nu sunt soboscarti pe acolo.
                                Trecand lin de la partea scarboasa la o parte mai frumoasa, am aflat (in mare) cam ce ma asteapta in primul an. Voi comenta titluri de prin ziare, voi avea un blog unde voi scrie temele, ma voi cultiva (teatru, balet, etc.), voi lua interviuri, voi face campanie umanitara, voi avea o pagina de Facebook pentru asta. voi strange donatii... va fi ceva interesant (sper).
Am aflat ca daca ai cont de Facebook personal, una din profesoare iti va cere sa-ti modifici numele. Se da un exemplu: daca ai "Blonda tha sexy", o sa te puna sa-l schimbi cu numele tau adevarat.
Daca ai tot felul de poze pe acolo, te pune sa le stergi.
Se da un exemplu: daca ai poze cu tot felul de gagicute ce fumeaza marijuana, purtand doar tanga si avand in mana o sticla de Jack Daniel's, te va pune sa le stergi.
Daca ii zici ca fumezi iti va da replica: "O sa te lasi. O sa-ti dau atatea carti de cumparat incat nu o sa mai ai bani de tigari."
Bine, acum fiecare facultate are un profesor din asta "Bau, Bau"...
Nu stiu de ce presimt ca pentru inca vreo trei ani o sa tin blogul asta secret...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.