marți, 10 martie 2015

Şi-am avut şi eu odată 50 de capre...

Capra crapă Grebla-n patru,
Crăpa-i-ar capu' Greblei-n cinci
Cum a vrut să dea Greblă 50 de capre
Până să-l reţină procurorii DNA.


Da, fără haz! V-am spus că facultatea m-a lăsat fără urmă de haz... Însă am şi eu un beneficiu. Acela că citesc ştiri "interesante", precum asta.
Îmi şi imaginez o reporteriţă:
R: "Domnule Greblă, este adevărat că aţi vrut să vindeţi 50 de capre?"
G: "Voiai tu să fii a 51-a capră?"

Dacă s-a ajuns şi la vânzarea de capre care nici măcar nu sunt ale tale, mă gândesc la faptul că oamenii ăştia o duc rău... poate chiar mai rău decât "vedetele" (şi nu degeaba există acele ghilimele acolo) care au făcut mare show la ProTV în emisiunea: "Sunt celebru, scoate-mă de aici!". Dacă eşti dispus să mănânci gândaci, probabil nu îţi mai permiţi luxul pe care ţi-l permiteai odată, aşa că acum eşti dispus să faci orice, doar, doar... aşa mai află şi lumea de tine şi îţi mai pică şi ţie un ban în portofel.
Însă trebuie să revenim la caprele noastre, deoarece oile probabil au fost vândute demult. Toni Greblă a spus că nu a furat din banii publici, el doar încerca să facă un ban cinstit din vânzarea unor biete animale (ce e după virgulă nu a spus el). Adică omul nu a vândut case, nu a cumpărat maşini, el a vrut să vândă capre...

 "Am vrut să vând şi eu 50 de capre... mici, moţate şi frumoase. Voiam să le i le vând lui Gigi, iar el mi-a spus de după gratii: <<Pleacă bă d-aici! Eu am oi, nu capre!>>.
Şi-am vrut să le vând printr-un interpus, însă DNA m-a reţinut, pentru că nu le-am dat brânză, nu le-am dat lapte..."
Cam asta va cânta Toni Greblă din spatele gratiilor, în timp ce va muşca cu poftă dintr-o bucată de brânză bio de capre.

"Şi-am avut şi eu odată 50 de capre..."   

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.