sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Iarnă-vară (nu,nu colecţia iarnă-vară)

      Anotimpurile astea...când nici bine nu te-ai obişnuit cu unul PAC vine altu'. Unu e mai frumos decât altu', spun unii. Ehh..eu nu sunt de aceeaşi părere.
     Mie, de exemplu, nu îmi place iarna. De ce nu îmi place iarna? Simplu... e frig afară, ninge, trebuie să te îmbraci gros şi uneori când te îmbraci gros semeni cu o minge de baschet. Singura diferenţă dintre tine, cel care te îmbraci gros, şi o minge de baschet este aceea că tu eşti mai moale. Urăsc iarna, deoarece nu prea poţi să ieşi pe  nicăieri. Adică doar la munte sau până la magazinul din colţ să-ţi cumperi pâine sau poate sunt unii mai curajoşi şi se duc chiar până la serviciu iarna. Treaba lor, riscul lor.
     Nu îmi place iarna pentru că singura locaţie pentru petrecerea unei vacanţe este la munte, desigur o vacanţă cu buget redus. Dacă ai avea mulţi bani ţi-ai permite să te duci în cine ştie ce insulă unde e cald şi bine şi unde să stai întins la soare, iar nişte fetiţe aproape goale să-ţi servească un cocktail şi să simţi mirosul mării şi să auzi cum se sparg valuri....aaahhhh...vise, vise...Dacă e vară poţi să te duci la mare, chiar la noi aici, (cee..marea Neagra nu-i frumoasă, fiţoşilor?), poţi vizita ţara. Pe timp de iarnă e mai greu. Te prinde vreo zăpadă, iar tu să nu mai poţi să conduci, în cazul în care tu eşti şoferul, în cazul în care altcineva este şoferul...ehh..dar dacă drumuri sunt înzăpezite oricum nu mai poate conduce nimeni şi deci nu mai are importanţă cine este şoferul. Deci...un scenariu. Te afli într-o maşină împreună cu alte câteva persoane, iar tu eşti şoferul. Voi, aventuroşi din fire, doriţi să faceţi turul României sau măcar să ajungeţi din oraşul vostru la munte...deci pe timp de iarnă. În timp ce conduci tu acolo liniştit începe să ningă..Şi ninge şi ninge...din zori şi până-n seară şi ninge....muultt...deci într-o oră ninge cam cât ninge într-o zi la Polul Nord. Deci..să recapitulăm: tu eşti şoferul şi împreună cu câţiva prieteni mergi la munte, dar pe drum ninge foarte mult încât se înzăpezesc drumurile..Ce faci? Cale de scăpare nu ai....Bine ai doar una, sau bine..poate doar una am găsit eu acum, după ce în prealabil ţi s-a terminat benzina/motorina..etc.. şi nu prea mai aveţi cum să vă încălziţi şi desigur o să muriţi de frig...dacă se întâmplă toate astea...atunci nu îţi râmâne decât să te rogi să te găsească aia de la Discovery peste câţiva ani când zăpada se va topi...Numai iarna se poate întampla asta, vara nu are cum. Tot vara e mai tare. Nu poţi să faci baie iarna în mare. 
Hmmm...deci să revin la ceea ce am spus la început dar rezumat în câteva cuvinte...URĂSC IARNA. Îmi place vara. De ce? Pentru că e vară, e cald şi cel mai important lucru NU E ŞCOALĂ.:D
  Deci... care e anotimpul tău preferat? De ce?

P.S: Postul ăsta e puţin mai aiurit aşa. Nu am ştiu exact cum să-mi evidenţiez ura pe care o am pe nenorocita asta de iarnă care vine pe la noi pe aici şi strică toată buna dispoziţie a unora. Adica mie.

4 comentarii:

  1. ştiu că îşi displace iarna.că îţi îngheaţă tot corpu;))
    de parcă ieşi undeva şi vara..singură:d

    pfaaaaaaaaaaai să vezi tu ce ne îngheaţă cracii la iarnă să aşteptăm busu'. da are o parte frumoasă tot e alb, e imaculat bine...vorba vine.ciocolata caldă e mai savuroasă, vine moşuuu:x e crăciunu iarna plus că ţipăm ca nebunii 10 9 8 7 6 5 4 3 2 unuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    iiiiiiiiiiii:X

    sunt mai mulţi într-o maşină şi nu-i vede nimeni...ă:)) păi suni un prieten

    negativistă mică.

    buai sincer anotimpul meu preferat e toamna.o ador e linişte mai ales dimineţile.plus că cea mai frumoasă zi din viaţa mea a fost toamna...

    RăspundețiȘtergere
  2. Fiecare anotimp este frumos in felul sau...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel mai mult iubesc sarbatorile de iarna , este ceva unic , vara este si ea unica , parem decongelati si miroase a iarna.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu nu am un anotimp preferat, imi place de la fiecare cate ceva. Dar iarna, nu stiu.., are farmecul ei aparte pt. mine. Nu stiu, zapada aia ma binedispune, imi da o stare buna.

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.