luni, 6 februarie 2012

Îngerii păzitori

    Nu ştiu ce să zic despre aceşti indivizi...dar ştiu o chestie...cine naiba le dă pauză ăstora? Adică îngerilor, pentru cine nu s-a prins încă de cine vorbesc. Da, făpturile astea...unii zic că-s pur ficţiune, alţii zic că aceştia se existează undeva la doamne-doamne acolo sus...alţi habar nu au cine-s indivizii ăştia. Deci într-o altă ordine de idei, făpturile astea nu ar trebuie să aibă pauză de cafea, ţigară, pipi, de admirat aripioarele îngeriţelor...şi alte chestii de astea. Deci nu, categoric nu. Dacă făpturile astea iau o pauză cât de mică...ooo..vaaaii..fix atunci, da' fix atunci se întâmplă chestii naşpa.
De exemplu dacă îngerul tău se hotărăşte că el are nevoie la toaletă, te lasă baltă. Adică nu zice altuia: "Băă..ai grjă de chelu' ăsta până mă duc eu la budă. Revin în 10 minute.". Nu, categoric nu. Ăştia nu lasă pe nimeni în locul lor. Poate că nu au pe cine...dar asta nu e o scuză. Şi totuşi dacă pleacă ăsta la budă sau să-şi ia cafea sau beleşte ochii în...ăăă..la aripioarele unei îngeruţe sau toate în acelaşi timp..ehh.. atunci TU rămâi fără protecţie. Atunci te atacă câinii, îţi cade un ghiveci în cap, dă o maşină peste tine, te face leorcă unu cu un merţan, pierzi autobuzul/tramvaiul, se face roşu la semafor când eşti deja cu un picior pe trecere şi desigur...ratezi ultimele 2 sau 3 trepte de la o scară. Desigur, atunci când are grijă de tine îngerul, atunci când ratezi ultimele trepte de la o scară de obicei levitezi până ajungi în singuranţă, dar nu şi când înger-îngeraşul tău e în pauză.
Ehh..tu îngeruleee...de ce m-ai părăsit pentru câteva secunde? Ţi-a trebuit pauză...Vroiai să râzi pe urmă de mine??  Sunt răi îngerii ăştia...

Îi bag la înaintare pe îngerii ăştia pentru că nu vreau să mai zică nimeni că-s ameţită..

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.