marți, 14 februarie 2012

Şcoala...

    Azi, chiar dacă e cod căcăniu în dungi tot ne-am dus la şcoală. În oraş sunt munţi de zăpadă. Mergi pe stradă şi ai impresia că eşti undeva prin Antartica...şi te aştepţi ca să-ţi apară un pinguin în faţă sau în spate...sau în lateral.... Dar oricum, dacă mai ţine mult vremea aşa..cred că or să apară şi pinguinii. Azi am avut o zi fulgerătoare. La religie ne-am rugat să luam măcar un 4,50 în lucrarea care urma să o dăm, dar se pare că doamne-doamne nu prea a ţinut cu noi. Cele două ore de matematică în care am dat lucrare au trecut foarte repede. Mereu când dau lucrare, la orice, am impresia că totul trece foarte, foarte repede. După mate, română. Din 2 Meri, a ieşit 2 metri...desigur, unii au început să râdă gândindu-se la alte...dimensiuni. Manolescu ne-a făcut capu' calendar cu Arca lui şi corinticul lui..dar noi tot nu am înţeles mare lucru. La info se pare că săptămâna viitoare, ultima oră, o să facem pe femeile de serviciu. Adică...nu o să facem ceva pe ele, ci o să le facem treaba..că vezi doamne..tre' să ştergem mucegaiul din laborator că tanti femeia de serviciu are treabă. Ete fleoşc...vezi să nu.
Mi-am scris la franceză tema, adică pedeapsa. Nu a fost pedeapsă doar pentru mine ci pentru toţi. Să scriem de 10 ori o lecţie. Deci de 10 ori...mmrrr...
Mâine lucrare la obiectul meu "preferat". Adică nu numai al meu, al tuturor. Mai exact chimia...urăsc chimia. Ahh..urăsc miercurea..şi lunea..şi marţea şi joia, dar iubesc vinerea. Ore uşoare, început de week-end..superb..
Şi cică să nu iubeşti şcoala...


Liceu, – cimitir
Al tinereţii mele -
Pedanţi profesori
Şi examene grele…
Şi azi mă-nfiori
Liceu, – cimitir
Al tinereţii mele!Liceu, – cimitir
Cu lungi coridoare -
Azi nu mai sunt eu
Şi mintea mă doare…
Nimic nu mai vreu -
Liceu, – cimitir
Cu lungi coridoare…Liceu, – cimitir
Al tinereţii mele -
În lume m-ai dat
În vâltorile grele,
Atât de blazat…
Liceu, – cimitir
Al tinereţii mele! 
                                                                                       (George Bacovia)

*Adevărat a grăit domnul Bacovia.

4 comentarii:

  1. Hai ma, chiar asa de greu e la liceu? Hmm.. incepusem sa-mi fac o parere buna despre el. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. La liceu e frumos. E mai frumos decât în generală, o să vezi. Acum contează şi la ce profil îţi doreşti să ajungi sau la ce profil pici, aşa cum am picat eu la mate-info...când eu îs paralelă cu matematica, dar...iubesc informatica. Dar oricum, indiferent de profilul la care o să intri tot o să fie o materie mai dificilă,cred. Poate latina sau istoria sau geografia sau matematica...sau chimia. Eu îţi urez baftă în a intra exact acolo unde vrei tu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Noi am vrut sa punem motto pe promotia aia de sfarsit de liceu, care se dadea la cunoscuti, exact motto-ul asta " Liceu, cimitir al tineretilor mele " , insa ddirectoarea, diriginta si toti profesorii au facut circ si ne-au interzis.
    La liceu e de cacat, e o inchisoare pentru elevi. Isi bat aia joc de tineretile copiilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam aşa e...dar trebuie să ştii să-ţi baţi şi tu joc de ei, atât cât îţi permiţi măcar:D

      Ștergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.