luni, 26 mai 2014

Încă trăiesc

                  Oriunde ai fi, eu te voi găsi, oriunde tu ai fi, eu te voi măcelări, oriunde în noapte sau zi te voi găsi... Sunt sadică.
                  Desigur că nervozitatea mea a ajuns la apogeu și datorită faptului că nu am găsit timp să-mi descarc ideile multiple, deoarece au fost înrobite de școală.
                 Chiar dacă în ultimul timp blogul meu a devenit un blog foto, eu încă trăiesc, sunt prezentă, sunt aici și îmi urmez cursul vieții scris în stele căzătoare. Praful de stele însă nu mi-a purtat suficient noroc în ducerea la bun sfârșit a unor lucruri, sau poate nu e de vină praful de stele, ci doar eu. Sunt vinovată eu pentru că nu-mi place să mă înjosesc și să mă milogesc de toți pentru a obține ceea ce-mi doresc. Cred că de mulți dintre voi acest lucru e văzut ca un orgoliu fără limite, dar de fiecare dată mi-a plăcut să muncesc pentru ceea ce mi-am dorit. Dar după cele întâmplate în ultimele zile mi-am zis că voi lăsa rușinea și respectul de sine la o parte, apelând la alte tehnici, pentru că am observat că dacă adopți alt stil ai numai de câștigat.
                  Știu că mai aveam ceva de zis, dar am uitat. Voi reveni cu o altă postare mult mai frumoasă data viitoare.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.