miercuri, 20 septembrie 2017

Noțiunea de ”sexy” nu se pierde

               În ultima perioadă lumea s-a mai obișnuit să vadă diverse persoane pe stradă care de la distanță par a vorbi singure, însă de aproape se zărește un cablu, o urmă de hands-free. Eu folosesc foarte des căștile, iar asta m-a pus în diverse situații destul de ciudate, de la vânzători care se uitau lung la mine pentru că nu știau că nu vorbesc cu ei, până la bătrânei de prin autobuze care credeau că vorbesc cu ei..

               Dar ce te faci dacă, în timp ce vorbești la telefon, te apucă o criză de râs și mai ești și într-un magazin lângă o babă, iar ea se uită la o pereche de chiloți?
”- Doamnă, de mine râdeți?”
Mă întorc spre ea și îmi spun în gând: ”Știam eu că nu trebuia să-mi iau bluza asta...”, apoi îi spun babei pe un ton de ”doamnă”: ”Nu, nu râd de dumneavostră!”. O văd că se uită ciudat la mine, apoi spre vânzătoare care îi arăta o pereche de chiloți cu floricele.
Baba: Chiar aveți impresia că eu port așa ceva? Vreau ceva mai frumos, că doar am și eu un moș acasă și nu pot să apar așa în fața lui...
Și deja mi-o imaginam pe babă cu un bici într-o mână, îmbrăcată într-un costum de piele, încălțată cu cizme cu toc, cu o țigară în gură, cu o privire seducătoare... iar moșul ei legate de calorifer.
               Mă abțineam să nu râd, încercam să mă concentrez la conversația mea din cască... asta până o aud pe vânzătoare: ”Unde-ți vin bre ăștia?!”
Muream de curiozitate să văd ce voia să-și cumpere baba, cred că aș fi trăit cu un mare regret dacă nu mă uitam. Chiar și cu riscul de a părea nesimțită, m-am întors să mă uit la ce voia să cumpere. O pereche de chiloți cu dantelă albă, fundiță neagră, micuți, finuți...
Respiră, inspiră, abține-te! - doar asta îmi spuneam în gând.
                Supărată pentru că vânzătoarea a descurajat-o, baba a plecat fără chiloți. După ce a plecat, mă uit la vânzătoare, la care ea: ”Cred că fiecare o să ajungem așa. O să avem un moșulete acasă și o să cumpărăm niște chiloți tanga.
Ce să mai zici?! Nimic!

3 comentarii:


  1. Babele astea comenteaza de tipele mai mult dezbracate decat imbracate,dar ele au voie sa-si ia chiloti cu dantela... vai de mine =)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine, totuși, că ele nu umblă cu dantela pe afară :)).

      Ștergere
  2. Cine știe....poate pe un tărâm îndepărtat,călare pe un cal,ținând o sabie în mână,atacând celelalte babe care vor să o copieze,și totuși lor le stă mai bine.... :P :D

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.