joi, 19 aprilie 2012

A fi...sau a nu fi...virgină?

Sper ca nu vor da peste această postare pedofilii. Cei care caută porno cu virgine, nu-i nimic de văzut aici. Cei care nu cred în virginitate îi rog să părăsească terenul. Cele care consideră că virginitatea e ceva aiurea le doresc să nu aibă parte de sex bun. Cei care vor să dezvirgineze o virgină, nu au ce căuta aici...Restul puteţi rămâne.

Aşa...să începem. Băi, am şi eu o problemă. Eu nu înţeleg de ce fetele decid că sunt mature şi vor senzaţii tari încă de pe la vreo 12-13 ani? Oare numai sex există pe lumea asta? Cu ce te ajută pe tine, asta care nu mai eşti virgină, să faci sex cu unul sau cu altul de pe la vreo 13 ani?
Eu consider că fetele astea care o fac chiar aşa de devreme nu au nimic în cap. Sau poate au. Au sex. Te expui la riscuri tu ca fată. Îşi bagă unu obiectul în tine, o faci cu el de câteva ori...totul e perfect...apoi ăla te lasă cu ochii-n soare. Ori te părăseşte, ori te face ou Kinder. (Eu asociez femeile gravide cu ouăle Kinder. Au o surpriză în ele. :D) Dacă te părăseşte rămâi cu inima praf, că se zice că ăla cu care ai făcut-o prima oară e cel mai cel...o să rămână mereu în inima ta, şi suferi...şi suferi...Dar e mai bine să te părăsească decât să te facă ou Kinder. Mereu fetele caută un băiat mai  mare decât ele. Pentru că băieţii mai mari sunt mai maturi, cică. Cum ăla degeaba e mare, tot prost e...şi nu prea are habar de riscuri alea, alea sau nu-i pasă...El îşi face treaba acolo, nu trebuie să o mai facă manual, nu are nicio obligaţie faţă de tine...aşa că-l doare undeva. La o vârstă aşa de fragedă, totul e o joacă. Mai un sărut, mai o atingere, mai un lins prin alte părţi...şi uite aşa ajunge să nu mai fie fată mare.
Desigur, a nu se înţelege greşit. Nu sunt adepta virginităţii până la adânci bătrâneţi, dar nici de la 12-13 ani...că deee: "aşa e cool acum". Hai nu zău? Cool? Cool o să fie şi când vor  afla părinţii...Să vezi atunci ce senzaţii tari trăieşti (desigur, dacă părinţilor le pasă).
Eu chiar nu ştiu ce metode de protecţie folosesc puştoaicele astea. Prezervative cred. Că altă metodă nu prea văd la vârsta lor. Dar uneori lipseşte şi asta şi se ajunge la coitus interruptus, care nu ştiu dacă e aşa de bună ca restul metodelor. 
Şi de cine sunt influenţate fetele astea? De unul, de altul, de tot ceea ce vede pe stradă, la televizor, poate că şi curiozitatea îşi are rolul ei...familia care nu dă doi bani pe educaţia copilului...internetul care e plin de ţâţe, cur, sutiene, trupuri goale...
Şi venind vorba de trupuri goale...să-mi explice şi mie careva care-i şpilu' pozelor în care gâsculiţe de +13 ani fac poze mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate? Ce vor să arate? Ţâţele, curul, celulita? Botul care ar trebui folosit pe post de vidanjă? Şi pe urmă se plâng una alteia să sunt asaltate de toţi ţiganii şi cocalarii.
         "- Fată...ce mă fac? Uite stă unu după mine. Nu mai scap de el.
                                        - Păi spune-i şi tu că nu-l placi...că nu e ceea ce cauţi.
                             - Off..cum o fi dat ăsta peste mine? Eu sunt unică, nu ies cu toţi cocalarii..."

Băi tu asta, dacă vrei să te satisfaci nu e musai prin sex. Mai sunt şi alte metode...
Poate că greşesc, poate că nu gândesc corect, dar eu nu consider că e bine ca o fată să-şi înceapă viaţa sexuală de la 12-13 ani...Poate 18-19...hai 17..naaa...dar nici atunci nu prea eşti conştientă de toate.


   Acum, câteva întrebări de pe site-ul meu preferat de debitat imbecilităţi:




Asta crede că dacă eşti virgină nu se mai căsătoreşte nimeni cu tine, că eşti un rebut, că de aia ai rămas virgină...
                                                                                  



Deci 15 şi e curioasă....şi nu vrea răspunsuri tâmpite.




Fetiţa asta are probleme cu ultimul prezervativ...


Ea are 13 ani, el 18...Merge de o dragoste,nu?










"Vulpiţo, dacă ştiam că eşti aşa curvă mai bine îţi puneam fermoar."

7 comentarii:

  1. Asta cu primul barbat pe care nu-l uiti si tanjesti toata viata dupa el, e pur si simplu un mit. Majoritatea fetelor nu raman cu primul ( si e foarte bine asa ): nu, nu-i nici o drama.

    Daca nu te implici emotional intr-o relatie, te teama sa nu suferi mai tarziu, am o veste trista pentru tine : de ce ti-e frica nu scapi ! E inevitabil.
    Mie mi se pare mult mai eficient sa sufar de 2-3 ori pana invat sa-mi controlez emotiile si sa inteleg cum merge treaba, pentru a putea apoi sa aleg in cunostinta de cauza.
    Mult mai dezastruos este sa stau cuminte, si atunci cand ma implic, sa sufar la greu, pentru ca am ales prost ( din lipsa experientei ).
    Orice varianta ai alege, pana sa iti gasesti printul, trebuie sa saruti multe broaste. Depinde de tine cum alegi sa managerize din punct de vedere emotional treaba cu broastele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite cum primesc eu sfaturi de la experţi:D. Hai mă că-s frumoase braştele. Mie îmi plac :D

      Ștergere
    2. Uite cum primesc eu sfaturi de la experţi :). Hai mă că broaştele îs drăguţe, din punctul meu de vedere :D

      Ștergere
  2. "E mai mult decat trist,e vesel" - serios,nici nu stiu daca sa rad sau sa plang.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faci ce vrei, dar eu îţi sugerez să râzi că-i mai bine :D. De exemplu', poţi să te amuzi pe baza întrebărilor...

      Ștergere
  3. Da' despre broasca asta, ce parere ai ?
    http://ca.news.yahoo.com/blogs/daily-buzz/frog-filmed-sitting-bench-just-human-191347778.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Cate ar fi de spus aici ...
    La 12-13 ani nu esti nimic mai mult decat un copil . Eu inca ma jucam la varsta aia . Primul prieten l-am avut abia la 14 ani .. prieten asa.. mai la un suc , mai la o plimbarica prin parc , vorbit mult , glume , tachinari , deastea copilaresti . Asa ne "iubeam" noi si asa mi se pare si normal . A fost o experienta frumoasa care a durat un an . Eu una il consider pe el prima mea dragoste . Si da , am si suferit dupa despartire . Dar era o vorba " multumeste-i trecutului pentru un viitor mai bun ".

    Sa revenim la subiectul discutiei .
    Copilele naive sunt mai usor de fraierit , de aceea toti sar pe ele ( bine ca si ele vor , asta e clar ) . Din partea mea mi-ar placea ca toate proastele sa primeasca o lectie bine meritata de la viata pe tema asta .. ca sa se inevte minte si sa.si bage mintile in cap .
    Legat de virginitate ... Eu cred ca cel mai bine e sa iti incepi viata sexuala atunci cand te simti pregatita , atat din punct de vedere fizic cat si psihic ( deci clar 16-17-18 ) . Si asa am si citit eu ca in jurul varstei de 16 ani ar trebui sa intram in contact cu sexualitatea noastra , nu neaparat sa intretinem un act sexual .
    Si pe cealalta parte ... mai ales la noi fetele , conteaza mult primul baiat ( cel putin la mine conteaza si voi trece la pasul urmator doar atunci cand voi fi eu sigura ) . Daca e intelegator, ti-a dovedit ca poti avea incredere in el , te respecta , te intelege , te iubeste ... cred ca ar fi ok .
    Zic si eu .. Sunt multe de luat in considerare legat de asta ..

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.