vineri, 6 aprilie 2012

Lipsă inspiraţie

      Aşa cum sugerează şi titlu' m-a cam părăsit inspiraţia...sau eu pe ea. Încă nu ştiu sigur, dar cert este faptul că tanti asta care se numeşte inspiraţie ori nu apare deloc la orizont, ori îmi plesneşte vreuna aşa...pe la 3 dimineaţa. Ştiu că în dimineaţa asta...pe la 3 şi puţin  mi-a tras una tanti asta de m-a trezit din somn...Bine, acum să o iau altfel (discuţia altfel...menţionat pentru obsedaţi), nu ştiu dacă m-am trezit aşa brusc că mi-a venit o idee sau pentru că mi-a tras frate-miu una peste bot de am crezut că mi-au căzut dinţii...Eu merg pe ideea că m-am trezit din cauza insiraţiei...Aveam o idee despre o mică povestioară S.F. Dar, acum vine partea proastă, am uitat ce ideea de povestioară super-mega-tare, în viziunea mea, îmi venise...Deci, să mă taie cineva cu rigla dacă îmi mai aduc aminte ce mi-a trecut prin minte pe la 3 dimineaţa. (Pentru masochişti, să vă băgaţi lama-n cur...am ales rigla ca instrument de tortură).
 Lăsând inspiraţia deoparte am intrat în vacanţă. Ieri seară am fost la teatru. Nici nu mă aşteptam ca găsirea unei scrisori să dureze vreo 3 ore...Oricum, a fost frumos. Şi s-a dus şi "Şcoala altfel". Oare la anu' o să mai fie? Vacanţa e de 2 săptămâni....2 săptămâni în care nu o să-l mai văd pe "scumpul şi dragul meu profesor"... (lua-l-ar moartea să-l ia). Nu ştiu cum poate să fie un profesor atât de scârbos, obsedat, nesimţit, infatuat, porc, mârlan etc.etc.etc....2 săptămâni de linişte..sper...
Deci...hai inspiraţie, hai!

4 comentarii:

  1. Chiar daca a fost 'doar' un Caragiale, mai du-te pe la teatru! Se mai intampla sa poti vedea si chestii foarte faine, cum ar fi ce am vazut de la vecinii vostri [nu prea dragi din cate am auzit] din Galati cand au venit cu o piesa geniala adaptata si regizata de Eugen Fat la festivalul nostru de teatru din oras. Piesei ii zicea 'Femeia ca un camp de lupta' in caz ca iti aduce vreo inspiratie, dar parerea mea e ca varianta originala a textului nu e atat de buna precum prelucrarea lui Fat. Oricum, cred ca e un semnal micut acolo ca merita citit si teatrul romanesc contemporan;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Să-ţi zic că ai intrat iar la spam? Oricum, nu mai contează...te scot eu de acolo.
    În legătură cu teatrul, a fost chiar frumos...Fiecare cu viziunea sa artistică. Trebuie să ai pasiune, să-ţi placă ceea ce faci, să pui suflet...şi o să obţii rezultate foarte bune. Cam după chestia asta mă ghidez eu, doar că nu o respect mereu :D.

    Cum adică vecinii noştri din Galaţi? Eşti din Brăila? Sau nu am dedus eu bine şi că mai bine că duc să mă culc că încep să-şi facă efectul orele nedormite??!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sunt din Satu Mare si de aia am zis vecinii vostri :P
    Habar n-am de ce unele comentarii ajung la spam iar altele nu...la asta am vazut din start ca nu apare si m-am prins in timp ce la celalalt articol am aparut. Tre sa iti scot wordpress-ul la o bere cat de curand sa ne lamurim divergentele :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am citit "noştri" în loc de "voştri"...Ştiu, sunt neatentă :D
      Poţi să-l scoţi şi să staţi până târziu, îi dau eu voie.

      Ștergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.