marți, 8 mai 2012

Şcoală, despre ce altceva?

    Deci...băăăiii...mâine am teză la biologie. Desigur, iar am învăţat ca proasta când restul sau aproape restul o să copieze...Ahh..mama ei de viaţă! Şi încă mama ei de viaţă...am dat azi lucrare la mate la a doua oră...2 puncte din oficiu, 0 făcute...Naşpa! Logaritmii mă-sii. Ahh..îmi vine să scriu în loc de "logaritmi", "algoritmi". Cel puţin pe ăia din urmă îi mai ştiu aşa...
Deci, mâine teză la biologie. Luni teză la info. Lunea aviatoare la română, iar joi pe 24 la mate...Mă termină ultima.
La matematică azi, draga mea Căluţ...a deschis caietul de matematică "să se inşpire" (bine, inspiraţie pe dracu...că nu prea aveai ce copia)...în fine. O vede proful şi îi spune..."Bagă caietul ăla în  bancă că altfel iei 2."...Ea:" Domn' profesor, oricum iau 2...". Sinceră...da' nu prea. Oricum nu ia...
   Mâine am chimia...şi geografia...şi sportul. Cel puţin e bine totuşi că mâine nu fac franceză şi e chiar prima oră, deci de la 9 :P, plus se mai scade o oră de franceză de Rusalii...Perfect!
În perioada asta discutăm despre poezia modernistă la română. Să vezi ce discuţii ne poartă profu' de română acolo...despre idealuri, vise...împliniri..."Care e idealul tău în viaţă?", întreabă profesorul pe o X din clasă....în timp ce aproape aceeaşi întrebarea mi-o punea şi Floarea..."Care e visul tău?"...(Dacă ne întreba proful atunci Floareo despre ce discutăm eram în temă, oricum :)) ).

Am învăţat la bio de vreo câteva zile, acum repet. În schimb cineva, şi se ştie cine (da, da tu măi...), trage de timp şi nu are chef de învăţat. (Îţi sunt datoare cu cafeaua aia pentru Franţa, iar tu îmi eşti datoare pentru viitoarea sexplicare a problemelor...Deci dacă stau bine şi mă gândesc, mai bine nu-ţi mai iau cafeaua, că doar tu faci ceva pentru mine, iar eu ceva pentru tine...Glumesc. Nu am uitat de tema de azi...când tu ai zis cu gura mare..."Să se ridice în picioare şi cei care au copiat tema în clasă." Ahhh...).

Băi, eu nu ştiu cum e viaţa asta să stai  ca buruiana sau leguma în casă, la calculator când defapt ai teme şi când te întreabă ai tăi dacă ai teme tu să le spui: "Nu am.", iar când stimabili părinţi care îşi cred copchilu' vin la şendinţă cer să li se dea teme că a lor plod nu are teme. Eu nu îmi văd capul uneori de scris, iar alţii vegetează...

Uff...încă câteva săptămâni...încă câteva săptămâni...
Aa...desigur era să uit: "Baftă MIE mâine la teză!"

4 comentarii:

  1. da ca eu am facut-o la preg deaia am zis;))
    nu am zis cu gura mare sau rautate am zis-o la caterinca e naiba
    nu iti mai trebuie bafta la cat ai invatat:-j crek o ajungi p maria:))
    cum si tu cand inveti si calut copie asa si eu, ma chinui 2 ore la preg sa inteleg iar toti copie si poate sa se uite p caietu lu x y nu ma refer la tine si ce zice profu in gand vai da ce tema, cand defapt eu am dat 350 de mi sa invat cum se face tema hua:-w am dreptate sau nu?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Să o ajung pe Maria?? Uhh..ce mişto...Dar îs vise...
    Da' eu am zis cu răutate că tu ai zis să se ridice în picioare ce-i care şi-au scris tema în clasă? Credeam că mă cunoşti mai bine şi ştii că aproape tot ceea ce spun (mai ales pe aici) o spun în spirit de glumă. Îmi trebuie baftă doar la diferenţele şi asemănările care vor urma...În rest...să-ţi faci timp mâine, dacă vrei, să-ţi sexplic problemele alea, că am o vagă impresie că o să tragi de mine să ţi le spun că domnişoara Căluţ zice că nu a făcut nimic. Şi nu e drept, pentru că tu cel puţin AI ÎNCERCAT să înveţi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si am si reusit dar cam s-a ofticat lumea...

      Ștergere
    2. S-a oftica lumea care deţine neuroni intacţi. După teza asta la biologie văd că s-au spus multe lucruri aşa...pe la spate despre cei care nu au dat şi la puturoşi.
      Uneori nici eu nu vreau să dau pentru că învăţ de rup şi mie nu-mi spune nimeni niciun cuvât...

      Ștergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.