joi, 7 iunie 2012

Profii ăştia...

    Băi, nu ştiu de ce dar am impresia că provoc orgasme nebănuite profilor atunci când sunt ascultată....La info,de exemplu, profa nu se lasă până  nu mă trece prin toată materia...şi stă şi se gândeşte ce să mă mai întrebe, ce să-mi mai dea de făcut...La geografie, ieri, m-a "târât" profa prin nişte lecţii de prin februarie, plus lecţiile mai actuale pentru a fi sigură că merit zecele ăla nenorocit...(La restul le-a pus o singură întrebare ...mrrr..). La română când mă asculta (şi aveam chef cât de cât de a gândi mai repede decât M...), mai spuneam ceva...dar nu se mulţumea cu atât...Dorea din ce în ce mai mult. (Oare există vreo asemănare între asta şi sex?:D)
Bine...la mate şi chimie e cu totul altceva. Acolo cred că le-aş crea profilor orgasme prin prostiile pe care le-aş spune :D. Bine că la chimie până acum am dat numai lucrări şi nu m-a ascultat...
 
          Atenţionare: A nu se citi paragraful următor!

   Şi că tot veni vorba de profi şi orgasme...Mă gândeam într-o zi....(marţi parcă)...cum ar fi ca într-o clasă toate fetele să vină îmbărcate în fuste scurte şi toate să se aşeze în primele bănci...fix în ochii profesorului (preferabil de gen masculin) şi toate să stea aşa...mai crăcite (eram să zic răcite) şi să fie un profesor mai tinerel (deci se exclude un prof ca ăla al meu de istorie care e de o vârstă cu istoria :D) şi să înceapă, profesorul, aşa pe sub catedră nişte mişcări fiind incitat de privelişte.

         Paragraful tot s-a citit, nu? Obsedaţilor....!

Azi două ore de mate. Totul anapoda...Cum dracu să pui 6 pentru un exerciţiu rezolvat complet? Băi Mistreţule...serios?? 6 bă? Înseamnă că eu o să iau un mare "pinci"*...
Şi cică până săptămâna viitoare trebuie să avem mediile încheiate...Şi noi abia avem una bucată notă la mate...Aaaaahhh...Urăsc!!!

*pinci = "După ce un student nu reuşeşte să îi răspundă la nicio întrebare, profesorul îi spune: 
                 - Domnule, nota pe care ţi-o pot da este doar una şi începe cu litera P. Ştii care este aceasta? 
                 - PINCI, domnule profesor, PINCI!"  

                                                                  (pentru cine nu ştia bancul)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.