luni, 16 iulie 2012

Ceva plictiseală...

   Naahh... păi... iar am deschis tâmpeni asta de pagină şi nu ştiu ce să scriu în ea. Despre ce? Despre nemurirea sufletului unui câine corcit? Sau despre... ăăă... minunata asta de lume în care trăim, unde totul este minuntat şi extraordinar (bine, glumesc când spun asta...)?
   Băi, deci... nu am idee despre ce să scriu. Bine, nu că aş avea vreodată idee despre ce să scriu aşa că o să aberez pe aici cam până o să mă plictisesc.
   Aşa... uite cum stă treaba mici cititori... Ăia 3-4 de prin spate de pe acolo, se aude? Citorii mei... Aşaa... treaba stă bine. Ieri am interogat câteva persoane... Le-am întrebat ce părere au despre mine. Unele mi-au răspuns altele, nu... Cineva mă aseamănă cu o pisicuţă şi a zis că-s una din acele pisicuţe pe care le-ai lua acasă, nu pe care să le îmbăiezi sau să le jupoi. Nahh... fiecare cu fantezia lui. În altă ordine de idei amestecate, ăsta nu-i blog pentru zoofili. Nu sunt nici ponei, nici pisică... Aşa că... mişcare cititori zoofili. (Tu, cel care m-ai asemănat cu o pisicuţă, rămâi). Acest cineva a mai adăugat că deşi sunt curioasă, ştiu să binedispun lumea. Deci e bine... 
Altcineva mi-a spus că-s secretoasă. Acum ar fi trebuit să se audă un râs malefic... Şi cică în ciuda înfăţişării mele drăgălaşe (drăgălaşă pe dracu, dar dacă aşa mă vede lumea... eu chiar nu mă supăr, ptiu să nu mă deochi singură... bine, stai, de fapt nu cred în deochi :)), dar cred că şi porcuşorii de Guineea ar putea fi drăgălaşi... şi pisicuţele... ). Deci, să revin. În ciuda înfăţişării mele drăgălaşe ascund "chestii". Deci ascund "chestii"... cum ar fi: cuţite, topoare... ace... lame, le am pe toate în mânecă. Vrea să le vadă cineva?:D 
Cică-s o persoană greu de înţeles. Aşa-i cu fetele... Şi până la urmă, pe tastatura mea, de ce ar trebuie să mă destăinui în faţa unora? Ohh... da... îmi şi imaginez o discuţie între mine... şi cineva din clasă, spre exemplu. Altcineva decât alea câtva fete cu care mă înţeleg. (Acum pentru alea 1-2 cititoare din clasa mea... Cum ar fi să-l iau pe tâmpitu de Edy de o aripă şi să-i povestesc despre mine??? Sau pe... Scurtu? :)) Serios acum... )
Dar finalul, deci finalul... m-a lăsat în lacrimi imaginare (de dinozaur dispărut) "eşti o bună prietenă şi se poate discuta orice cu tine". Orice?? Hmm... chiar orice?? Atunci, tu dragă care mi-ai răspuns şi-ţi mulţumesc, de ce te ruşinezi când mai zic ceva tâmpit... legat de anumite chestii mai nepotrivite pentru înfăţişarea mea drăgălaşă?
Astea-s doar două păreri. Pentru ce-mi trebuie? Se(x)cret :P.

Aşa... v-am spus şi ce părere au alţii despre mine... Da' tu, cel care mă citeşti fix în această secundă [se(x)cundă] ai vreo părere despre mine?
Încă o întrebare, am reuşit să vă binedispun??

6 comentarii:

  1. Pe mine m-ai binedispus. Si cred ca ambele pareri despre tine sunt corecte, chiar daca "acel cineva" care te asemuia unei pisici are fantezii usor... deplasate...
    Pentru mine, ca cititor, esti amuzanta, discuti multe si cred ca ai putea fi o prietena buna. Nici nu trebuie sa lasi lumea sa stie totul despre tine, la ce ajuta? vrei sa ajungi ca pitipoancele de pe TV care se lasa filmate si pe toaleta? Nu, e foarte bine si foarte sanatos sa ai secrete. Devii mai interesanta si te si aperi de ochii si urechile persoanelor curioase :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu ma rusinez atunci cand mai scoti cate o perla:)doar ma uimeste felul tau de a vorbi aici.atat.Si da mai amuzant;).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi se pare că te mai ruşinezi aşa... uneori :P. Păi vorbesc aici, că dacă aş deschide gura în realitate îmi e că şi-ar schimba lumea părerea despre mine.

      Ștergere
  3. Mulţumesc, pisicuţo! Văd că lumea înţelege ce vrea. Nu era nicio fantezie când am zis că te-aş lua acasă, e un plan de viitor, fii atentă! Să nu îţi mai pese de părerea altora, dă-i încolo. Cine te înţelege contează, cine nu... nici nu are rost să îţi mai spun...

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie îmi palce că ai umor şi tratezi orice subiect cu ironie din aia acră, că scrii ce-ţi vine prin mintea aia a ta bolnavă ;)) Ceea ce mă face să îmi placă şi mai mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aoleu Alexandro, minte bolnavă zici?!! :)) Îţi dai seama că dacă ar citi ceea ce ai spus tu vreun medic de la spitalul de nebuni mi-ar face fişa şi m-ar întreba: "pat la fereastră sau la uşă". :))

      Ștergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.