marți, 3 iulie 2012

Imaginaţia în concediu

     La naiba... unde mi-o fi dispărut Imaginaţia... habar nu am. Lipsa Imaginaţiei mă deprimă. Parcă nu mai sunt eu... Dacă mi-a plecat Imaginaţia, asta înseamnă că mi-a plecat o parte din mine... Dacă nu se va întoarce la mine, eu nu mai pot trăi aşa singură... Cred că o să sfârşesc sub roţile unui tren sau poate o să mă înec... Eu nu pot trăi fără jumătate din mine.
Existenţialismul ăsta în care mă existez eu ca fiinţă bipedă mă face să o iau razna. Nu ştiu de ce, unde, cum şi de ce naiba îmi pleacă Imaginaţia asta... Trebuie să o concediez. Aşa ceva nu se mai poate...
Aaa..să vă spun câteva cuvinte despre Imaginaţia mea. Imaginaţia mea e un EL. Din câte se observă bărbaţii sunt ăia mai obsedaţi după sex şi alte prostii din alea. Deci, clar imaginaţia mea e un EL că tot mă gândesc eu aşa de mult la prostii (zic unii). Ca şi înfăţişare... e brunet, ochi căprui, cam 1.70, la corp arată destul de bine... Are unele perioade în care mă părăseşte, dar revine. Acum a trecut deja cam mult timp şi încep să-mi cam fac griji. Dacă şi-o fi găsit alta???
Dacă vă întâlniţi cu Imaginaţia mea să-i spuneţi să vină înapoi, o rog eu frumos...

P.S: În urmă cu câteva minute am primit o scrisoare de la Imaginaţia mea...


Draga mea posesoare,

           Încă de la început ţin să-ţi spun că am plecat într-o vacanţă bine meritată. Ţin să meţionez că mă distrez demeţial şi nu mă pune nimeni la muncă. Nu trebuie să-mi mai storc neuronii şi să-mi imaginez toate prostiile alea pentru tine. Să te descurci singură.
          Dansez pe plajă, beau un cocktail, admir fetiţele...  La tine nu aş fi avut parte de aşa ceva. O să mă mai gândesc dacă o să mai vin vreodată acasă. Dar eu zic că nu... Aşa că eu te pup şi ne vedem în altă lume.

                                                                                                      Semnat
                                                                                                               Imaginaţia ta.





P.S 2: Se bănuieşte că această  Imaginaţie a plecat undeva prin Hawai, iar în acest moment dansează lambada, îmbrăcată cu o fustă din frunze de urzică...(chiar dacă e un EL)
Dacă are cineva drum prin Hawai...  spuneţi-i să se întoarcă dracu acasă că o ia mama naibii dacă nu vine până la sfârşitul săptămânii.
Nu o să mai mor eu... o să moară EL în cel mai cumplit mod posibil. O să-l pun la muncă până când o să strige "Gata că o să mor". (Dar vă rog să nu-i spuneţi ultima parte să nu-l speriaţi....)

6 comentarii:

  1. diseară o să fac o scurtă călătorie în Hawai şi-o să-i transmit

    RăspundețiȘtergere
  2. ...Şi zici că ţi-a dispărut imaginaţia? Apropo, Imaginaţia asta are concediu cu plată de zici că e posibil să se fi dus în Hawaii? ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) De ce întrebi? Vrei să devii Imaginaţia mea?:D

      Ștergere
    2. Doar dacă plăteşti bine. Ştii, am pretenţii =)

      Ștergere
  3. :))) Vreau si eu ca imaginatia mea sa vina :)) din Hawaiiii =)))

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.