joi, 12 iulie 2012

Reclame


    Cât de idioate pot fi unele reclame? Foarte. De fapt, nici nu pricep care-i rolul reclamelor. Dacă un produs este bun se vinde singur. Promovare, promovare strigă mulţi în gura mare... Da, promovare dar unele reclame sunt... aiurea.
    Spre exemplu, hai să luăm o reclamă la absorbantele Always când tipele alea cântă bla, bla, bla... Mi se pare doar mie sau reclama aia e de prost gust? Deja în viitor prevăd nişte reclame de şi mai mare prost gust. Următoarele reclame îţi vor arăta cum să-ţi pui un prezervativ cum să te speli pe cap (bine... asta cu spălatu' există deja... a se vedea Wash&Go). Reclame stupide.
Să stai să mănânci în faţa televizorului şi dintr-o dată să apară reclama aia la Always sau altele asemenea... Mi se pare doar mie urât? Nu-s eu bătută-n cap şi nici atât de pudică, dar în... tastatura mea.. mai las-o dracu de treabă... Astea  nu-s reclame.
    Sau alt exemplu. Eu nu văd rostul reclamelor pe canelele de desene animate. Pentru ce mama dracu îmi bagă mie, privitor de desene animate, reclamă la.... ăăă... brânză? (Reclama aia cu "Prea bun, prea ca la ţară"). Eu vreau să mă uit la desene, nu la nişte reclame stupide.
    Altă chestie. Ok. Înţeleg reclame... promovare produse, servicii... dar de ce dracu tre' să ţină şi câte-un sfert de oră? Dacă te uiţi la un film şi bagă o reclamă din aia de un sfert de oră adormi. Dacă nu adormi te duci mănânci liniştit, faci un duş... şi mai şi aţipeşti puţin....
   
Îmi dă şi mie cineva dreptate?? Jos cu reclameeeeeleeeeeeee!!!!!!!!!!!!! 

5 comentarii:

  1. Ai uitat de reclamele pentru medicamente contra infectiilor urinare si a micozelor picioarelor. De parca cineva chiar are nevoie sa vada cum se scarpina lumea in diverse cavitati si regiuni :|

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Ahh... da, am uitat de astea. "Canesten gyn în 3 zile" bla,bla,bla... "Dureri de cap, crampe, dureri menstruale...". Parcă astea ar fi singurele dureri.

      Ștergere
    2. Eh, ei vor sa vanda, nu conteaza ce sau pentru ce.

      Ștergere
  2. Din aceasta cauza eu nu ma mai uit la tv de .. hm cativa ani ( doar cine stie cand , sau unde sunt .. dar acasa deloc ) . Bine ca nici nu am tv la mine in camera , dar am calculatorul . De 23970935730945732905829 de ori mai bun. Filme , seriale , emisiuni , muzica , jocuri , net . Tot ce iti trebuie .

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.