duminică, 28 aprilie 2013

[...]

            În ultima vreme nu mai am chef să râd de toate specimenele care îmi "răsar" în cale. Am dat mai mult în exagerări, plângeri şi copilărisme. Aştept doar să vină zilele alea libere şi să mă relaxez...
Sper să-mi revin cât mai repede din starea asta de lehamite... cică-i o stare specifică simboliştilor. Simboliştii suferă de spleen... Şi cică lenea asta e bună, că rămâi calm mereu... mai ales când îţi spune profa de info să te duci la dracu.
Printre altele, toată lumea s-a gândit să prăjească peşte. Adică tu, ca fiinţă mâncătoare de peşte, te pui şi prăjeşti un înotător la ora 6 şi ceva dimineaţă... păi mă scuzi, eu îţi dau cu tigaia în cap... eu nu am chef să mă trezesc în miros de peşte. Şi culmea e, că atunci când se face mâncare la mine în casă, nu miroase (sau aşa mi se pare mie că nu miroase la fel cum miroase atunci când face vecina de sub mine) şi normal, că venind miros de mâncare, mie mi se face poftă... bine, asta cu condiţia să-mi şi placă a ceea ce miroase.
E ilegal să faci o mâncare şi să-ţi torturezi în halul ăla vecinii pofticioşi. Adică e lipsă de bun simţ să faci poftă vecinilor şi să nu te duci pe la vecini şi să-i serveşti din ceea ce faci tu.
Eu una aş da o lege prin care tu, ca pofticios, în momentul în care ţi-a mirosit a ceva bun... să îţi pregăteşti farfuria şi linguriţa şi să dai fuga la vecinu' la masă, iar vecinul e obligat să te primească.
Altfel spus, babele şi-au scos hainele alea bune de la naftalină şi au ieşit la plimbare. Umblă lumea pe străzi în haite, pardon, grupuleţe... Merg cu viteza melcului şi fac meniul pentru Paşte sau vorbesc despre slujba de azi de la biserică. Umblă cu crengi de salcie citită de... preot (voiam să spun Batman, dar hai... aşa, că e sărbătoare azi nu o mai zic).
                În altă ordine de idei, vine 1 Mai. Vin zilele libere :>.

2 comentarii:

  1. Nici eu nu mai sunt eu în ultima vreme.Adică mănânc exagerat de mult,şi nu ştiu ce naiba am.Nu mai râd,şi sunt romantică.Adică mnoa...e rău să fii îndrăgostit şi să suferi de astenie de primăvară.

    Şi eu mă bucur că vin zilele libere!Chiar aveam nevoie!

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.