marți, 23 aprilie 2013

Text de umplutură

               În ultima vreme pe blogul ăsta au apărut mai multe poze decât texte, dar nu-i nimic, cel puţin nu mă mai doare sufletul atât de tare că nu apare nimic pe aici. Da, nu îmi place când nu apare nimic nou pe aici... pentru că simt că îmi neglijez loc'şoru' unde îmi înşir ideile, gândurile, tâmpeniile... (mai mult tâmpeniile, ce-i drept, dar asta e).
               În rest viaţa mea e plictisitoare... şi da, nu fac nimic ca să o schimb. Lumea începe să nu mă mai simpatizeze, dar nu mă plâng... voi găsi eu alte persoane pe lângă care să mă pisicesc şi care să nu se supere doar la "încerc să-i contactez pe extratereştri ca să-mi dea inteligenţa supremă ca să rezolv nişte probleme la mate". Dar eu sunt defectă, vă rog să mă lăsaţi aşa. Nu pot fi resetată. Eu nu am buton de reset, din păcate. Da, ştiu că sunt enervantă şi uneori şi eu m-aş bate... dar nimeni nu se gândeşte că recţionez aşa dintr-un motiv... Da' ce să-i faci... Deşi am aproape 18 ani (-câteva zile) unii îmi zic că tre' să stau calmă că altfel... Altfel... Fiecare înţelege ce vrea. Eu am înţeles ce trebuie şi mă enervez şi mai tare şi-mi muşc buzele doar să nu spun ceva tâmpit.
              Altfel spus, sunt în căutarea unei inspiraţii? Vrea cineva să se ofere ca inspiraţie? Dacă da, să mă contacteze telepatic.
Urma să urez ceva... dar sigur nu era "Paşte Fericit!"... aşa că închei mini-textul ăsta stupid, întorc foaia şi trec la ceva scrieri serioaso-dramatice.
La mulţi ani măi, ăştia... de vă sărbătoriţi ziua azi! :D

9 comentarii:

  1. "Zâmbeşte şi tastează!" - cat se poate de potrivit contextului... adica, oricat de evidenta ar fi suferinta ta, nu pot sa nu ma amuz in fata unui alt exemplu de copil trist neinteles de nimeni. "dar nimeni nu se gândeşte că recţionez aşa dintr-un motiv..."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, asta e... Rămân o enigmă.

      Ștergere
    2. Din contra, esti o "carte deschisa" :)

      Ștergere
    3. Suficient pentru cei care iti citesc blogul... de inteles, mai greu daca nu te cunosc.

      Ștergere
    4. Chestia cu înţelesul e strict treaba celui ce citeşte. Dacă eu aş spune acum un cuvânt, poate că nu toată lumea s-ar gândi exact la acelaşi lucru... poate nu toată lumea s-ar gândi că acel lucru are legătură cu mine. Fiecare înţelege lucrurile în felul său.

      Ștergere
    5. Evident, acesta fiind si motivul pentru care am lasat comentariul care a inceput aceasta discutie. In orice caz insa, nu e vina altora ca nu reusesc sa te inteleaga daca tu nu vrei sa fii inteleasa.

      Ștergere
    6. Nu am zis niciodată cu mâna pe inimă că nu vreau să fiu înţeleasă, că o să stau ca o pustnică şi o să mă apuc să scriu despre: "Cum să rămâi neînţeles".
      Bineînţeles că mi-aş dori ca lumea să mă înţeleagă şi să-i înţeleg la rândul meu... dar poate încă nu e momentul. :)

      Ștergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.