duminică, 1 decembrie 2013

Puritate*

                            Trupul ei nud se reflecta in ochii tai... Ii privesti trupul pur cu patos, iar respiratia ei domoala te infioara. Sentimentele te navalesc si te strang in bratele lor, iar ea te strange in bratele sale. Aduni in tine farame de amintiri nevinovate si dulci clipe de amor.
                            Ti se daruieste goala, dar e prea pura pentru a o atinge, pentru a o saruta. Dar ea nu e decat iubita ta cu mari probleme, cu chip gingas si trupul nud. Inima iti bate cu putere si simti ca se topeste in mainile tale. Nici tu nu mai stii daca ce e adevar si ce e vis.

                            Azi trupul ei miroase a flori de primavara, a iubire si a durere. Te strange in brate si te musca de gat. Simti cum veninul ei de fata incepe sa-ti curga prin vene. Te uiti pe furis in ochii ei obraznici, iar in sufletul tau iau nastere bucuria si amorul. Sfarami zidurile tari si o saruti pe buze. Ti-e frica sa o ai si sa o simti, dar trupul ei geme de placerea atingerii tale. Viata e ea si o iubesti neconditionat.
                            Iti lipeste obrazul de pieptul ei si-i simti bataile inimii. Se joaca in parul tau si iti spune ca te iubeste. Vocea ii e un continuu cant, iar atingerea e placere pura. Tresari usor si o privesti in ochi... vrei sa o saruti, dar simti ca nu te poti misca. Intinzi o mana si o strangi mai tare. Rosesti si ochii ti-i pleci, dar ea te saruta pe frunte ca pe un copil cuminte. I-ai spune cat de mult ai cautat-o, cat ai dorit-o si strigat-o... dar acum o strangi in brate si e doar a ta.
                           E un amor superlativ si juri cu mana pe coapsele ei si cu buzele tale peste ale ei, ca o iubesti. Te ia in brate si te saruta, iti sperie fluturii din stomac si iti deseneaza pe piept dorinta ei.
                           Te topesti ca un fulg de nea in bratele ei... si e atat de cald in sufletul ei.

2 comentarii:

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.