sâmbătă, 16 septembrie 2017

Noua generație

                  De când nu am mai scris.. nici eu nu mai știu, mă mir cum de încă mai am vizualizări. Dar heeei!! Asta a simplu!! Datorită articolelor sobre și a persoanelor care caută modalități de a se sinucide sau de a omorî pe cineva. Ce vrei?! Fiecare cu problemele sale.
                  Cum de am revenit? Pentru că am un pic de inspirație, un strop de chef și tocmai ce am mâncat vreo 12 bomboane cu lichior (ceea ce mă fac hiperactivă) și pentru că aveam ceva de povestit, desigur, pentru că altfel nu reveneam.
                  Povestea mea începe acum câteva zile într-un magazin de haine, în jurul orei 10, o oră destul de matinală, însă o grămadă de omi mișunau deja prin magazin.. printre care și eu, desigur.
Poate că unii aveau chestii importante de cumpărat, nu ca mine.. chiloți. Unii la ora se duc să-și cumpere pâine, verdeață pentru ciorbă, numai eu m-am dus să-mi cumpăr chiloți. Ce vrei, fiecare cu nevoile sale.

                  Și desigur că nu eram singura care la ora aia avea nevoie de o asemenea piesă ”vestimentară”. Cum mă holbam eu la zecile de perechi cu dantelă, cu fundiță, roz, negri, mov... roșii și mărimea S nu puteau fi... prind din zbor, în timp ce mi se schimbau melodiile în căști, următoarea frază: ”crezi că ăsta îmi vine bine? mi-i  pune în evidență?” 
Moment în care mâna mea era deja pe butonul de la cască pentru a opri muzica și a asculta restul conversației, cu spatele, pentru că e mai drăguț să-ți imaginezi ce fel de persoane sunt doar după dialogul purtat.
El: ”Nu știu ce să zic.. îmi place mai mult ăsta cu dantelă. Cred că vine mai bine pe..”
                   Și se oprește... în gândul meu: ”pe ce, măă?? peee ceee??”. E mai interesant atunci când nu știi la ce se uită celălalt și doar îți imaginezi. Putea fi un maiou, o pereche de chiloți, nu știam la ce se uită cei doi.
Ea: ”nici nu știu ce să-mi iau. Ăsta are culoarea mai frumoasă.”
El: ”Mmm! Dar tot eu o să mă bucur de el, oricum.”
                   Moment în care mi s-a activat drăcușorul și deja deviasem puțin cu imaginația și drăcușorul îmi zicea: întoooarce-te!! uită-te la eeei!!!!! 
Și nu am mai rezistat. M-am întors. Moment în care m-am blocat pentru câteva secunde și asta doar pentru a nu începe să râd ca o nebună. Mă uitam la ei, mă uitam la ce avea în mână și încercam să-mi imaginez cum obiectul ăla ar fi putut veni bine pe ea.. Încercam, însă nu puteam.
                   În fața mea aveam un el și o ea. El undeva până în 14 ani, jmecheraș, tricou, pantaloni mulați, încălțat sport, avea o vestă cu glugă (da, vestă cu glugă, deși erau vreo 30 de grade afară), plus șapcă. Ea, undeva la 12-13 ani, genul ăla de puștoaică înnebunită de Tumblr, care își face selfie-uri după ce se machiază cu produse de machiaj cumpărate de la non-stopul din colț. Genul ăla de fetiță care peste vreo doi ani își va numi contul de pe Instagram ”Papusha perversa 69” și care va fi urmărită de indivizi precum ”Perversu xxx”, ”MoBigDick”, ”Alin Perversu” etc. (sunt sigură că ați prins ideea). Iar discuțiile dintre ei ar fi:
El: ejjjtttii buunaaa, sa sti
Ea: aww! (inimioare, inimioare, față de cățeluș plouat)
El: o poza pentru mn asa dai si u?
Ea: mmmm!! perversule

Sau:
El: te vreau
Ea: stai calm baiatu. nici nu ne cunoastem
El: facem sa ne cunoastem, nui problm
Ea: mm. cum
El: vin la tine sau vi la mine si ne cunoastem mai bn

Saaau:
El: sa sti ca mi place ** (sinonim cu posterior) tau
Ea: (emoticoane cu maimuțe și iepurași)
El:ce zici, te fac de una buna langa mn?

Saaaau:
El: Bună! M-am uitat puțin peste profilul tău și peste fotografiile tale și voiam să-ți spun că tot ceea ce ai postat aici îmi lasă impresia că ești încă mult prea mică și nu înțelegi că toată această expunere, care pe alocuri este indecentă, îți poate aduce prejudicii de imagine pe viitor. Voiam să te avertizez că pe astfel de platforme există și persoane care nu au intenții bune

Staaai! Ultimul dialog e chiar pur imaginar și nu este bazat pe fapte reale. Mi se trage de la cele 12+1 bomboane cu lichior.

             Oricum, să revenim la magazinul nostru, la chiloții noștrii și la cei doi. După cum ziceam, el și ea, probabil dacă le adunam vârstele dădeau puțin peste a mea cu vreo doi ani, maaxiim.
El ținea mâinile în buzunare, ea ținea în mână un sutien, iar eu mă uitam la ea și mă gândeam: la ce-ți trebuie sutien?! ești mai plată decât mine. ești o linie mai dreaptă decât dreapta AB.
Și mă uitam și la el și încercam să-mi imaginez ce-și imagina și el: cum danteluța aia venea bine pe sâni. Pe ai cui sâni, că sigur nu pe ai ei..
             Știu, sunt rea, vorbește dreapta AB trasă puțin strâmb... dar fetița era plată!!! Plată! Mai plată decât toată apa plată pe care am băut-o în ultimii trei ani. Scândură, precum scândura din Ed, Edd și Eddy. Nu știu, poate își cumpăra pentru viitor, atunci când poate o să aibă ceva de băgat acolo (dar îmi e să nu fie dezamăgită, precum alții...). Oricum, dacă nu îi cresc ei, poate îi cresc lui, cine știe.. că am văzut că se poartă așa: bărbați cu sâni mai mari decât cei ai unei femei. O fi noua modă sexy pe care eu nu o gust, din păcate (da, știu că este din cauza unei boli - ginecomastie, keep calm).
             Și mă uitam la ei și totuși îi apreciam, chiar dacă ea nu avea încă sâni, iar el deja avea o urmă de șmecherie ieftină în el. Apreciam faptul că el stătea cu ea acolo. Ea își alegea un sutien, iar el o consilia. Mie nu mi s-a întâmplat niciodată asta... Nu a stat nimeni cu mine când mi-am cumpărat un sutien, nimeni nu a stat cu mine acolo, în magazin, să-și imagineze cum îmi stă sutienul ăla.
             Ăla e momentul în care am devenit frustrată și totuși îmi venea să mă duc la puști, să-i strâng mâna și să-i spun: bravo măă! braaavoo!!!! respect!
Mă uitam la ei doi, el mesteca gumă, ea se mai uita la alte sutiene și îmi venea să-i spun: să știi că dantela aia chiar ți s-ar sta bine pe stern.

2 comentarii:

  1. După o pauză de câteva luni,ai revenit,cât mă bucur!
    Sper că vei posta mai des,îmi place ceea ce faci.
    Pupici și succes în continuare. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper și eu să am inspirație și chef mai des..
      Pupici și mulțumesc! :*

      Ștergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.