marți, 6 decembrie 2011

Nervi de sărbătoare

     Ce zi de rahat de câine plouat. Da,da..câine plouat, deoarece afară plouă şi încă cum. Am ajuns acasă udă. Adică nu eu udă, ci hainele. De ieri nu mai am căldură şi apă caldă. Adică nu numai eu, ci tot oraşul care primea căldură şi apă caldă de la stat.
În şcoală frig. Afară plouă. Dimineaţă s-au hotărât nenea ăia de la transporturi să facă grevă, aşa că ţup în maşină pe locul din dreapta şi la şcoală.
La şcoală am avut o zi de rahat. La religie am dat lucrare. Am dat mai mult lucrări la religie decât la matematică. Pentru ce-mi trebuie mie religie din clasa I până în clasa a XII? Pentru ce se încearcă să mi se bage cu forţa în cap iubirea faţă de Dumnezeu? De ce aproape ne obligă să mergem la biserică? De ce? Să văd o mulţime de oameni care ori exagerează cu credinţa, ori sunt credincioşi doar între anumite ore? Dacă vreau să cred în Dumnezeu, cred. Dacă vreau să merg la biserică, mă duc fără să-mi zică nimeni nimic sau aproape să mă forţeze.
La mate degeaba încearcă profu' să ne explice, dacă unele specimene din clasă sunt nişte idioţi corigenţi care fac gălăgie şi nu ascultă ceea ce zice profesorul. Acesta cred că este unul din cei mai calmi profesori...De ce nu se enervează? Probabil pentru că nu are de ce. Ori rămâne el corigent? Nu, rămânem noi.
La română profu' mi-a zis că-mi dă ceva la teză, când colo altceva. Mrrr...Gălăgie şi la ora asta...Rezolvă teza dacă poţi, când nici măcar textul nu l-am înţeles bine. Aşa că nu mă aştept la o notă extra în teză. Nu..nici pomeneală, din contră o să iau o notă mică. A zis că le scade din nota de la teză gălăgioşilor. Nu s-a întâmplat. Probabil a spus asta doar ca să îi sperie, probabil. Oricum, eu îl respect ca profesor...defapt respect toţi profesorii (că aşa sunt eu), îl respect pentru că are un mod de predare ce este diferit faţă de cel al profilor mai bătrâni, care ne predau pagini şi pagini..parcă zici că-s cursuri la facultate. Unii îl condamnă că vezi doamne...nu le predă calumea...Păi dacă tu eşti un nesimţit şi nici măcar nu asculţi ceea ce zice, atunci cum să-ţi notezi ceva din ceea încearcă să spună?
La info în teză am luat o notă aşa cum mă aşteptam, adică bună...Dar tot nu pot înţelege de ce mi-a tăiat parţial acea problemă, când era exact ca în caiet. Nu m-am mai ambalat degeaba pentru că...nu vreau. De ce nu vreau? Pentru că probabil ţipa la  mine, iar data viitoare când mă asculta îmi scădea din notă. Profii ăştia...
Mdaaa....după ce am terminat orele, afară încă mai ploua....Rahat...mâine am chimia şi franceza...
Deci la mulţi ani sărbătoriţilor zilei!

Un comentariu:

  1. asa patesc si eu cu prostii care fac galagie la ore si abia pot sa aud bine ! nu-i suport. si apoi mai dau si vina pe profesor.

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.