duminică, 6 mai 2012

Pro sau contra Facebook?

    Acum e la modă Facebook-ul, dar îşi mai aduce aminte cineva de hi5? Da, da...hi5...acel loc care era împânzit de pozici, care mai de care mai deocheate. Facebook-ul e superior hi5-ului. Pe Fcebook se pot purta discuţii în legătură cu sutienul pe care-l porţi în poză sau cu muşchii  fotoşopaţi. Hi5 mai era cum mai era dar parcă Facebook-ul e şi mai şi...Îţi pui poze cu copchilu în toate ipostazele, aa...eşti la wc? Ai chef de poză? Ok. Fă poza...Ce faci cu ea că doar nu ai păstra aşa ceva doar pentru tine?...Simplu. O urci pe Facebook.
Ai făcut rată-n bancă să-ţi cumperi 3 sticle de whisky? Pozează-te cu ele şi repede, repede cu poza pe Facebook până nu se răceşte.
   Aşa fătucă...zâmbeşte...hai...poziţia de zgripţi...cu botu'-nainte. Ok. Bravo! Rujul roz...Rujul roooozz..Unde-i rujul roz? Ahh...în poşetuţa D&G (Dani şi Gabi :D)...Ok. Rujează...mai mult, ce naiba că doar eşti piţi. Aşa perfect...Din nou! Botic. Ridicat sprânceana.Ochi de căţeluş....Ok. Perfect. POZĂ. Minunat. Eşti minunată. Felicitări! Acum fuguţa pe Face să arăţi tuturor boticul tău.
  Tu, da...da chiar tu. Ascultă la mine. Încordează-te. Mai tare. Şi mai tare!....Aşa...perfect. POZĂ. Ahh...nu-i perfectă...Repede în Paint sau Photoscape sau apelează la un preten de'al tău (s)expert în pozici. "Coaie, ajută-mă şi pe mine. Băă...am făcut o poză da' ştii cum îs io...slab...ce să-i faci. Bă, ascultă. Vreau şi io muşchi. Io nu mă pricep în Paintă ăla. Fă-o tu şi îţi rămân dator. Ok coaie, să trăieşti!. Padabim...poză cu muşchi la comandă. Desigur, pretenul nu e chiar aşa (s)expert în ale fotoşopatului şi din această cauză se pot observa foarte uşor "ondulările" din jurul "muşchilor". Dar merge. Nu contează asta ci contează doar că TU ai muşchi.
   Ai o poză cu copchilu' tău când se pişă/mănâncă ca un porc/desenează pereţii/etc.? Minunat. De că să nu arăţi şi altora aşa ceva? Că doar e minunat copilu' tău. "Uuuii..la mama ce frumos e când se joacă cu puţa-n praf."

Da, deci dacă nu şi-a dat toată lumea seama...eu nu mă împac cu Facebook-ul. E împânzit de piţi, de fetiţe de la ţară care se pozează alături de carpeta de pe pereţi sau soba de teracotă, de pozici cu celulită multă, ţâţe şi cur în exces, cocalarisme...Ăsta-i Facebook-ul. Să-mi spună şi mie cineva care e scopul defapt al Facebook-ului în afară de a posta poze absolut tâmpite şi banale. Aaa..îţi găseşti prietenii uitaţi în negura vremii? Banal. Pot să trăiesc şi fără a-mi vedea sau conversa, de exemplu, cu foştii colegi. Bine, bine...recunosc i-am căutat un pic pe Facebook să văd cum mai arată unii dintre ei şi pot să spun că unele fete încep să arate ca mama. Adică-s mature. Sunt vopsite...ce să mai zic de sprânceana ridicată sau de botic...unele au poze parcă pentru Vogue...
Bă, ce dracu?! 17 ani şi parcă zici că ai vreo 20?Nici chiar aşa.
Poate să zică oricine orice despre gândirea mea, dar mie nu mi se pare normal ca o fată de vreo 16-17 ani, aşa, să-şi posteze poze nud pe facebook şi să primească like de la tatăl ei..........E normal sau sunt eu din era dinozaurilor?

Aaa...ai cont pe Facebook şi postezi poze decente? Ok. Bravo! Meriţi o coroniţă.
Tu, ăsta/asta care ai înţeles ce fel de poze ar trebui făcute publice te rog eu frumos să le spui şi celorlalţi...Să-i lumineze dracu şi pe restu' cineva...

Gândeşte puţin şi să-mi spui dacă eşti pro sau contra Facebook.

Eu nu am cont pe Facebook, dar e suficient că am acces la unul..:P

4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. La un cont de Facebook. Dăăă...
      Oare la ce "unul" te gândeşti tu?

      Ștergere
  2. E o himera. Cum sa luminezi marlanul? Eu mi-am facut cont pe Fb cand nu aveam acces la blog. Ei, si?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi nu mă deranjează aşa tare că are lumea cont pe Facebook, cât mă deranjează pozele unora. Ai cont, postează poze calumea că doar le vede toată populimea.

      Ștergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.