duminică, 3 martie 2013

Luminiţa, baba şi chiloţeii

             Măh, eu nu ştiu cum e pe la alte case, dar pe la casa mea (vorba vine "casa mea", că doar nu e casa mea... eu doar stau în ea) se întâmplă lucruri ciudate. Hai să nu le spun "paranormale" că mă sperii singură şi cine ştie ce mai visez la noapte. Nu, nu vă gândiţi la uşi trântite în miez de noapte, ochi strălucitori, farfurii zburătoare, voci sinistre sau mai ştiu eu ce altceva... Nu se întâmplă chestii de-astea. E ceva mai lejer de atât. Nu necesită exorcism, aghiazmă sau cântecele din partea preotului. Nu mă. E mai simplu de atât....
Păi uite... uneori dau drumul la calculator, bipăie detectorul de gaz şi se opreşte gazul. De aici eu trag concluzia că al meu calculator merge, de fapt, cu gaz... el nu are nicio treabă cu priza sau curentul. Şi era şi un banc cam pe tema asta: "Componentele electronice funţionează cu fum. Cum iese fumul din ele, cum nu mai funcţionează". Eh, spre norocul meu, nu a ieşit fum din unitate...
            Al doilea lucru paranormal e dispariţia luminiţei din frigider. Băi, mi-a furat cineva luminiţa din frigider. Seara dacă vreau să iau ceva din frigider trebuie să aprind becul... că doar de-asta a fost făcută luminiţa din frigider... ca să vezi ce iei din el noaptea, ca să nu mai aprinzi becul. Dar cineva mi-a furat luminiţa!! Să prindă cineva hoţul! Azi-dimineaţă deschid eu frigiderul, iau ce-mi trebuia... închid frigiderul, stau câteva secunde şi mă întorc brusc realizând că e ceva schimbat la el. Nu, nu îşi schimbase culoarea... nu mai avea luminiţă! Tragic! Eu când eram mică tot credeam că lumina aia stă aprinsă mereu. Apoi am descoperit care-i faza cu luminiţa magică din frigider.
            Azi eram într-un magazin, iar în faţa mea erau două "domnişoare" de vreo 70 de anişori. Erau şi "fetiţele" în floarea vârstei. Îşi cumpărau dresuri din lycra...
Baba x: "Da doamnă, i-am luat şi lu' doamna Stoica..."
Baba y: "Aşaa... de-aia nu-mi ieşea mie."
Mno, până aici ai fi zis că cele două babe împreună cu pretena lor... doamna Stoica, vor merge la vreo înmormântare... că unde naiba se pot duce 3 babe cucuiete cu dresuri lycra? La înmormântare.
Dar nu măh, staţi aşea... că cele două babe au mai cumpărat şi 3 perechi de chiloţi... Desigur că au luat şi pentru doamna Stoica. Mă întreb ce le-o fi spus doamna Stoica: "Dragelor, să-mi cumpăraţi şi mie o pereche de chiloţei d'ăia sexy... că în seara asta am partidă...".
Şi acum să nu vă gândiţi la cine ştie ce pereche de tanga roşii cu fundiţe şi bulinuţe... Nuu, erau "chiloţei" din ăia pentru fundu' mării. Una din babe către mine: "Mă fetiţă, lasă babele să-şi aleagă chiloţi... şi stai mai aşa!". Mă puteam eu împotrivi unei astfel de cereri?
Dacă babele îşi cumpărau doar dresuri, se duceau la înmormântare... dar şi-au cumpărat şi chiloţei... deci nu se duceau la înmormântare... că doar nu te duci la înmormântare ca să-ţi etalezi chiloţeii... Bine, sau poate te duci, ca mai apoi să-l consolezi pe văduv (doar în astfel de cazuri)... Dar poate babele se duceau la vreun gangbang...
             Şi atunci când babele stau la taifas şi bârfesc toţi vecinii şi îşi laudă copiii şi nepoţii mai au loc şi următoarele discuţii:
Baba x: "Fată, am văzut nişte chiloţei foarte frumoşi."
Baba y: "Hai fată! Tre' să-mi cumpăr şi eu..."
Baba z: "Stai fată că-ţi cumpărăm noi mâine... doar să ne spui unde i-ai văzut."
Baba y: "Da' unde le faci inaugurarea?"
Baba x: "Mi-am găsit şi eu o prospătură pe internet. Apropo, eu sunt Anca, am 21 de ani şi am nevoie urgentă de chiloţii ăia!"

6 comentarii:

  1. "Mă fetiţă, lasă babele să-şi aleagă chiloţi... şi stai mai aşa!".


    =)))))))))) ahahahhahaha. Bun !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Le las dragă, cum să nu le las să-şi aleagă "tanga babelor"??

      Ștergere
  2. Foarte tare! :)) babele care cumpără dresuri și copiii de 12 ani care suferă din dragoste. Deci deduc că telenovelele au lăsat o amprentă puternică asupra noastră! Altfel nu îmi explic de unde mama mă-sii atât de multă nebunie! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suntem la extreme, bătrâni-tineri...
      De unde atâta nebunie? De la harlem shake.

      Ștergere
  3. Hi hi , in sfarsit mi-am gasit timp sa ma amuz putin de nebuniile tale , nu cred ca se poate sa citesc vreodata ceva de aici si sa nu rad =)) . Calculatoarele functioneaza pe gaz!
    In cativa ani o sa fii bogata pentru ca esti prima care a descoperit asta . :>

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pffuuaai, dacă o să fiu bogată o să împart bogăţia cu tine. :))

      Ștergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.