miercuri, 6 martie 2013

Sărută-mă şi iubeşte-mă!

             Prea multe urme de buze pe gâtul tău, iar cearşaful de pe pat e deranjat... Numai ochii mei de fiară te mai caută. Mă furişez în spatele tău şi te cuprind în braţe, apoi te întorc cu faţa spre mine şi te muşc de gât. Te trag de tricou şi te întind înapoi în patul din care tocmai te-ai ridicat. Te-aş condamna la închisoare aici, în pat, cu mine...
             Zi şi noapte te-aş ţine de mână şi te-aş duce departe, să fim doar noi doi. Sub clar de lună, o stea căzătoare să alunece pe cer... să te strâng în braţe şi să-ţi spun că tu eşti steaua mea. Ai căzut din cer la picioarele mele. M-ai fermecat cu strălucirea ta şi m-ai făcut să radiez de fericire.
Un om nebun cu speranţe şi vise, aflat într-o fugă nebună după o iubire nestinsă... după strălucirea ochilor tăi. Eşti o stea strălucitoare pe un cer cu prea mulţi nori.
             Te mai sărut încă o dată pe gât şi-mi aşez capul pe pieptul tău să-ţi simt respiraţia. Ţi-aş spune cele mai frumoase poveşti în care personajele am fi noi doi, doar ca să te ţin lângă mine. Vreau să-ţi dau din iubirea mea. Un sărut dulce, o mângâiere, o îmbrăţişare...
Cred că m-am îmbolnăvit... M-am îmbolnăvit de iubire, iar tu eşti singurul remediu. Vino şi mai sărută-mă încă o dată. Plimbă-ţi mâinile pe coapsele mele şi gustă din fructul pasiunii. Sărută-mă şi iubeşte-mă! Alintă-mă şi mângâie-mă! Vreau să fiu a ta, să-ţi simt buzele dulci şi roşii parcă-nsângerate pe pielea mea. Vreau să ne amestecăm trupurile în noapte. Vreau să fim doar o persoană. Vreau să fim noi. Vreau să respirăm la fel, să simţim la fel.
              Iar la sfârşit să simţim cum răcoarea nopţilor de vară intră pe fereastră şi ne mângâie trupurile goale.
Nu, dar stai că nu s-a terminat. Nu m-am săturat de tine, de îmbrăţişările tale... Tot te mai vreau, aşa că sărută-mă!

4 comentarii:

  1. Ce frumos.. Mă regăsesc în asta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai simtit vreodata ce ai scris aici?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O întrebare pe cât de curioasă, pe atât de persoanlă. Îţi pot spune doar atât. Nu tot ceea ce scriu pe aici, pot spune că am şi trăit.

      Ștergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.