marți, 3 septembrie 2013

Cum să ţi se împlinească o dorinţă*

                 "Fie că îţi scrii dorinţa pe o hârtie pe care te decizi apoi să o bagi într-un plic simplu sau colorat,  plic pe care îl aşezi pe creanga unui copac pentru a o lua Dumnezeu şi a-ţi îndeplini dorinţa, fie că te decizi doar să-ţi doreşti şi să speri... fie că te aştepţi ca totul să ţi se întâmple fără să faci vreun sacrificiu... pentru ca dorinţele să-ţi fie îndeplinite trebuie să urmezi anumite reguli.
                                                          Să te gândeşti bine ce-ţi doreşti
Să nu îţi faci planuri
Să nu te bucuri prea mult 
Să nu te descurajezi
Să îţi doreşti cu adevărat
Să ţii totul secret

                   Momentul acela, în care oricât aş încerca, Universul nu ţine cu mine şi se gândeşte să se mai întoarcă puţin împotriva mea, să-mi mai dea încă un motiv de a urî tot ceea ce mi se întâmplă... să mă facă să nu îmi mai doresc niciodată nimic, să nu mai sper, să nu mai fiu eu, să nu mai visez, să stau într-o cameră întunecată cu draperiile trase şi înconjurată de cărţi romantice şi triste... Universul e împotriva dorinţelor mele, iar eu sunt împotriva Universului.
Şi  ploaia care va veni nu îmi va spăla gândurile şi nici dorinţele nu mi le va şterge, dar nici o persoană mai bună nu mă va fac, aşa cum spun mulţi. Totul va rămâne la fel, iar pentru o secundă... atunci când fulgerele vor aprinde cerul, iar tunetele îşi vor face simţită prezenţa, inima o să-mi bată cu putere... chiar dacă îmi place, tot o să mă sperii.
Dar dacă vezi o stea căzătoare şi îţi pui o dorinţă, dorinţa nu ţi se va împlini.
Dacă aşezi o scrisoare cu dorinţele tale pe creanga unui copac pentru ca vântul să o ia şi să o ducă la Dumnezeu, dorinţele tale nu se vor împlini.
Dacă îţi doreşti cu adevărat şi te gândeşti cu intensitate la acea dorinţă, ea nu se va întâmplă.
Dacă nu crezi cu adevărat în acea dorinţă, nu vei avea parte niciodată de ea.
Dacă arunci un bănuţ într-o fântână, dorinţa nu îţi va fi împlinită.
Nu e suficient să crezi. Trebuie să îţi doreşti, să speri, să plângi, să te bucuri, să nu uiţi... Poate chiar toate în acelaşi timp.

                     Nu pleca, nu spune "nu"... Nu îmi întoarce spatele şi nu mă lăsa în urmă. Prinde-mă de mână şi ia-mă cu tine. Sărută-mă şi închide-mi rana. Lasă-mă să fiu lângă tine şi să îţi spun că îmi e dor de tine.
Pentru o clipă ce va ţine la nesfârşit lasă-mă să fiu acolo... Să fim doar noi doi şi atât."

M.G.

2 comentarii:

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.