vineri, 1 noiembrie 2013

Bananele verzi, moartea babelor

               A mai  luat sfârşit încă o săptămână... Săptămânile devin din ce în ce mai grele, iar totul parcă s-a schimbat. Profii sunt din ce în ce mai tâmpiţi, asta-i clar. Matematica va ajunge probabil pe la vreo 10 ore pe săptămână... Profesoara de biologie ne zice să mai facem încă o oră de biologie, dar uită şi pleacă de la şcoală ca mai apoi să o vadă cineva plimbându-se cu bicicleta... Toţi profii vor să avem note mari şi să învăţăm, dar când dăm lucrare uită să ne anunţe şi pe noi cineva. Da, tragic. Absolut!
Şi la toate astea se mai adauga profa de filozofie care mi se pare că vorbeşte foarte încet, iar eu nu înţeleg mare lucru din ceea ce zice ea acolo dacă nu sunt atentă la buzele ei... Profesoara de sport vrea să-i arunc mingea peste fileu. Dacă stau lângă el, da, arunc mingea peste. Dacă mă pui la mama naibii, desigur că nu mai arunc peste fileu. Şi peste toate astea vrea să-i mai sar şi 2 metri în lungime... Eu nu am 2 metri nici nu mâinile ridicate - bine, nu că ar avea asta vreo legătură cu săritura în lungime, dar ca fapt divers. Îmi e scârbă de profesorii care aşteaptă să fie pupaţi în anumite zone, care aşteaptă anumite favoruri, care te aşteaptă la o mică pregătire în particular pentru a-i umple buzunărelu' cu bănuţi... Învăţaţi pentru BAC, învăţaţi! Dar niciun profesor nu se gândeşte că noi nu avem timp să învăţăm. Pentru că toţi se înghesuie să ne dea teme peste teme, că ce naibii, elevu' e un mic robot... deci nu are nevoie de odihnă, pentru că el se conectează la o sursă de curent, apoi la o reţea wireless (de preferat a vecinului) şi uite aşa totul merge bine, iar elevul ia BAC-ul.
              Lăsând şcoala la o parte că doar e vineri, am auzit două babe vorbind despre banane. Da, babe vorbind despre banane.
"- Nu, eu iau de-alea verzi şi le mai ţin în frigider să se mai coacă.
- Da, aşa fac şi io. Îs mai bune aşa, nu-s stropite."
O, mare divinitate a internetului, am dezlegat misterul existenţei bananelor verzi de prin magazine - babele vor banane verzi!
Eu nu am întâlnit niciodată o maimuţă - se exclud persoanele alea care sunt nişte maimuţe - deci nu pot spune dacă maimuţele preferă banane verzi, dar după părerea mea... până şi alea ştiu că-s mai bune bananele coapte.
Dar a mai rămas un lucru pe care nu îl înţeleg, de unde ideea de "le mai ţin în frigider să se coacă"? Nu e mai simplu să le cumperi gata coapte?! Doar întreb

2 comentarii:

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.