vineri, 8 noiembrie 2013

Coco-Canalizare

                          Intre timp mi-am pierdut diacriticele pe drum, iar acum scriu mai mult cu paranteze. In schimb invat sa scriu in araba. Da, pot scrie numai in araba si engleza. De ce?!
"Ai un hard si nu stii cum sa-ti cumperi altul? Da un anunt pe blogul meu si se rezolva. Sunt o stricatoare de hard-uri. Astept anuntul tau."
                          Saptamanile devin din ce in ce mai scurte, vine iarna iar asta nu-mi convine deloc. Dar lasand dramele la o parte, am descoperit o chestie noua: Coco-Canalizare. Nu-i asa ca nu stiti ce-i Coco-Canalizare, nu? Eh, stati aproape ca o sa aflati.

Intr-o dimineata caniculara de toamna tarzie ma indreptam cu pasi repezi spre minunata institutie care ma modeleaza pentru viitor, cunoscuta ca si scoala, iar in fata mea mergeau doua... paras doua fetite cochete.
Ajung fetitele la semafor, ajung si eu... si fara sa vreau asist la un dialog tare interesant.
- Fai, mi-am cumparat un parfum de la Coco Chanel. Miroase bestial! Miroase-ma!
Se apropie cealalta fetita de prietena ei si o miroase.
- Tu fata, da mirosi a canalizare!
Cealalta fata face o fata de parca zici ca o calcase un elefant pe pantofii din piele de sconcs.
- Fai, esti proasta! Uite canalizarea acolo. Eu nu miros a canalizare, eu miros a Coco Chanel.
Atat de frumos a fost dialogul asta incat aproape m-am muscat de buze numai sa nu rad si imediat mi-a venit ideea cu Coco-Canalizarea.
"Vrei sa fii in ton cu ultimele tendinte cand vine vorba de parfumuri? Alege noul Coco-Canalizare! Are un parfum discret de canalizare si tamaie. O combinatie suava si vibranta de mirosuri. Un parfum special, pentru un eveniment special. Iesi in evidenta cu parfumul persistent al noului Coco-Canalizare. Acum in editie limitata si cu miros de cianura."
Apropo, cine vrea sa comande noul parfum este rugat sa lase un comentariu. Multumesc!

P.S: Cine merge la biserica, il/o rog sa aprinda o lumanare pentru ceea ce au fost ultimele mele doua hard-uri. Imi pare rau ca le-am ucis cu sange rece...

4 comentarii:

  1. Hahaha ,Super tare mi-a placut cum a fost redactata plus ca nu mai pot de ras ,aveam nevoie de ceva de ras ,multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. radem glumim da' coco chanel chiar miroase frumos:))

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.