sâmbătă, 3 decembrie 2011

Şcoala şi părţile ei bune

     Da,da..ştiu, iar despre şcoală. Dacă în postul trecut m-am plâns...acum vreau să mă laud. Bine...nu mă laud, doar prezint părţile pozitive ale şcolii, mai exact a clasei. Oricum, nu am cu ce să mă laud.
Părţi pozitive...hmm..dacă stau bine să mă gândesc nu prea sunt, pentru că noi suntem ceva acolo..nu ştiu cum să zic...un fel de uragan...toţi se plâng de noi, ţoti încearcă să facă ceva, dar nu reuşesc. Cred că atunci când o să terminăm noi, profii din liceu or să dea petrecere. 3 zile şi 3 nopţi o să ţină petrecerea.
    Eu stau în bancă cu un Căluţ...mă rog..e o ea, nu un el, un Căluţ care nu se descurcă fără mine...cum ar fi pe la teze, lucrări...orele de română, când îi mai şoptesc un narator, mod de expunere..etc. În spatele nostru stă o Floare şi o Mădălină. Când nu-i Căluţ stau cu Floarea. Noi râdem, bârfim, ea mă întreabă despre muuulltee chestii...îi mai fac şi masaj. Îi povestesc despre cam tot ce vrea ea să afle. Mai departe stă o Piatră sau Cataroi cu un Maiestu. Sunt de treabă ambii..cel puţin aşa mi se par. Restu' de pe acel rând nu ştiu cum să-i numesc...hmm...unul e ataşat de căşti, ascultă muzică aproape continuu şi atunci când stă în picioare se bălăngăne...se mişcă ca o pendulă; dacă îl urmăreşti cu privirea te ia ameţeala. Celălalt e foarte nebun. Eu îl consider oaia neagră a clasei. Se trezeşte în timpul orei şi începe să vorbească...singur...sau aproape singur.Pe celălalt rând, exact în prima bancă, stă..aşa cum au numit-o cei din clasă "Web"...dar aşa şi este..vede tot, ţipă..la noi, mai exact ne dresează. Da, da..ne dresează sau cel puţin încearcă. Lângă ea stă o fată a cărui nume seamănă cu beci. Nimic de comentat la adresa fetei. (În urma unei palme aplicate strategic pe obrazul colegei de bancă de către domnişoara al cărui nume rimează cu beci, cele două nu mai stau împreună). În spatele lor tronează frumos familia Pastramă. (Aceştia sunt împreună). El.. cât uşa de înalt...ea ajunge până la mânerul uşii. Ea e un fel de furtună roz-ameţitoare. Ceva care e mereu băgat în priză. El mare fotbalist. În spatele lor stau o Sârbă şi o Petcă. Două nebune...Pe urmă urmează Cocoşel...(coadă de purcel?)(Acum fata al cărui nume rimează cu beci stă cu el). Mai e "Ţiganca", care e un el, mai e un Scurt, care scurtează orele la fel ca Ţiganca...se bănuieşte că cei doi au alte orientări....ăăă...nu,nu religioase ...dealea..sexoase.. Ooo..daa..mai e Crimi-Criminalu'. Cuminte...foarte cuminte...chiar dacă numele te trimite cu gândul la chestii urâte. (Din păcate Crimi-Criminalu' a avansat cu o clasă spre uşa de intrare de la internat. Cei care pleacă de la noi, ajung cu o clasă mai aproape de uşa de la intrare. Crimi zice că-i mai bine acolo. Noi cică eram prea tâmpiţi. O fi aşa cum zice el.)
Pe ultimul rând îşi au sediul o pereche de Spioni. EA şi...EA. Uneia i s-a făcut şi un fel de înmormântare...sau priveghi(?) pe catedră...(am spus că e o clasă ciudată, nu?). Pe urmă urmează...Muşhurum sau Ciupi (ciuperca cu ochelari) împreună cu...Shakira (nu, nu Shakira aia). Toţi îi spunem Shakira, dar nici el nu ştie de ce i se zice aşa. În spatele lor stau Răducu (papă mucu) şi Turu. Nimic de comentat la adresa lor. În ultima bancă stau Cage şi Brazdă...nici la ei nu am ce comenta..
Cam ăştia sunt colegii....
Şi ca orice şcoală, trebuie să aibe şi liceul ăsta profi drăguţi...fizic vorbind...dar asta rămâne secret.
Gata, dosar închis.

P.S: Nu-mi vine să cred că l-am uitat pe Eù. Eù vine de la Eustache (Traistă) * din desene, desigur:D. Numele lui din buletin e Ionuţ. (Acum stă în prima bancă, rândul din mijloc)

5 comentarii:

  1. Intotdeauna am spus ca daca esti atent la ora nu mai e nevoie decat sa iti scrii tema acasa. Nu vreti sa incercati? Macar cateva zile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mihai, nu-i probleme cu tema că pe alea le fac...excepţie face matematica..mai exact algebra. Acolo..sunt praf. În rest e bine. Eu mă plâng de faptul că atunci când dau lucrare, chiar dacă scriu fiecare cuvânt din caiet (cuvinte pe care le-am tocit), pe urmă vine profu şi îmi taie jumate din lucrare, pe un motiv n umai de el ştiut. Şcola nu ar fi grea dacă am fi apreciaţi la adevărata valoare. În şcoală sunt băgaţi în seamă cei ce au tupeu, nu cei care stau liniştiţi.

    RăspundețiȘtergere
  3. OK. Incercati sa priviti si comentariul de la postarea anterioara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai iti dau dreptate, scoala a ajuns...sa fumeze profesorul cu elevul pe colidor. Atunci unde-i respectul? Si de ce am ajuns cum am ajuns...

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.