joi, 26 ianuarie 2012

Întrebare religioasă

   Deci...cine-i religios pe aici să-mi explice şi mie o chestie legată de scumpa şi draga religie, mai exact o chestie legată de Maria...Fecioara Maria. Acum câteva zile am căutat ceva despre tanti Maria şi am găsit asta:
"Conform protoevangheliei după Iacob, Maria a fost fiica lui Ioachim și Ana. Conform Noului Testament, în momentul conceperii lui Iisus Cristos, fapt ce i-a fost revelat de Arhanghelul Gabriel, ea era logodnica lui Iosif din Nazaret. În tradiția creștină (ortodoxă, catolică, anglicană și luterană) precum și în cea musulmană, a rămas prin minune fecioară în timpul conceperii și nașterii lui Iisus." (Wikipedia)
   Deci...toată lumea ştie că dacă o fată întreţine relaţii sexuale...nu mai e virgină şi ce să mai zicem de momentul naşterii. După acest moment sigur nu mai e. Cum se poate explica faptul că tanti asta care se zice că-i mama lu' Isus, a rămas virgină?! A bătut dumnezeu din palme şi a lăsat-o gravidă? A cusut-o, tot dumnezeu, după ce a născut? Şi încă ceva...religia spune că tatăl lui Isus este dumnezeu...şi asta înseamnă că scumpa şi fecioara Maria l-a înşelat pe Iosif...şi nu a mai fost păcat...Încă din acele timpuri femeile înşelau, doar că atunci îşi înşelau iubiţii/soţii cu cineva despre care nici ele nu ştiau foarte multe...
  Deci...din nou deci...cum se face că Maria a rămas virgină chiar şi după ce a născut?


*Ştiu că dumnezeu se scrie cu "D" mareee..*

7 comentarii:

  1. m-ai facut curioasa. intrebarea asta nu mi-am pus-o niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Exista o explicatie : Maria, a ramas gravida prin inseminare uterina, facuta de ingerii ( geneticienii creatori ). Din punct de vedere al omului primitiv de acum 2.000 de ani,era virgina .... miracol. Posibil ca dupa nastere, aceeasi ingeri sa-i fi facut himenoplastie, pentru a " implini Scripturile" : adica a crea religia si miturile ei.

    Cine sunt zeii creatori, deja a demonstrato istoria, n-are rost sa mai intru in detalii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Waw! Ce raspunsuri tehnice! Este vorba de ideea de virginitate, de nepatare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ala/aia de au scris biblia erau fumati sau pur si simplu nu le-a pasat de aceste detalii. Stiau ca prostii vor crede (no offense, ma refer la fanatici) toate balivernele de pe acolo si nu si-au mai batut capul. Q.E.D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu chiar crezi că eu cred ceva din biblia aia? Toată religia mi se pare o mare abureală şi pe mine chiar mă enervează faptul că mi se impune să studiez religia din clasa I până în a XII.
      De ce nu se mai arată Isus şi acum? (se arată doar prin cartofi şi scoarţe de copaci..dar nu contează). Acum nu mai exista dumnezeu? Sau poate că există şi ne aşteaptă la intrarea în rai să ne zică: "Bravo fraiere că ai crezut în mine. Vrei un joint?"

      Ștergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.