miercuri, 27 iunie 2012

Băieţii şi epilatul

    Băi, nu ştiu cum stă treaba cu moda asta...da' eu ca o afonă a modei (dacă pot spune aşa...), nu-s în ton cu ultimele tendinţe. Şi ca ultimă modă la băieţi...nu pot pricepe nici în ruptul pixului meu de ce se epilează, pensează sau, mai rău, se dau cu lac transparent....Băi, unde-i masculinitatea? Eşti bărbat sau ce dracu eşti? Gay? Da, ştiu...mulţi poate că zic: "Dar se îngrijesc. Vrei unul care nu se spală, care nu se îngrijeşte?".
Sincer, mie nu-mi plac astfel de specimene "bine îngrijite". Nu că nu mi se pare normal, dar nu văd rostul...
Pentru ce dracu te dai cu lac pe unghii? Înţeleg, vrei să ai unghiile îngrijite. Dar nici să te dai cu lac...Doar mie mi se pare o prostie asta? Sau îs eu mai de modă veche? 
Next. Pensatul. Unii se pensează mai decent, alţii mai ca piţi. Dacă îşi mai fac şi sprâncenele cu creion, cred că înnebunesc...Înţeleg să te pensezi, dar nu te pensezi totuşi ca o fată...Ceva mai băieţesc, mai masculin...
Iar par nebună zicând că nici cu asta nu prea sunt de acord?
Cel mai important la urmă. Cum naiba să te epilezi ca băiat? Aa...eşti fotbalist şi te deranjează? Asta-i de iertat. Dar tu, "fetiţo" cu altceva în pantaloni, de ce te epilezi? Vrei să pari mai gay decât un gay? Ce vrei să araţi? Că eşti fin ca un fund de bebeluş? Nu-ţi place cum îţi stă în pantaloni 3/4 sau scurţi? 
Hai să-ţi spun punctul meu de vedere, dragul meu. Nu toate fetele sunt în limbă după ăia epilaţi. Una e să vezi o tipă cu o rochie demenţială pe ea şi cu ditamai părul pe picioare care strică orice privelişte, chiar dacă eşti şi băut...şi alta e să vezi un băiat/bărbat care poartă pantaloni scurţi sau 3/4 şi care (în mod uluitor) mai deţine încă păr pe picioare. Una e să vezi o femeie cu păr pe picioare şi alta e să vezi un bărbat cu păr pe picioare, mai pe scurt. Deşi amândoi au, la o femeie e neobişnuit, iar la un bărbat...e...ceva normal.
De ce oare aleg băieţii să se epileze pe picioare, habar nu am. Şi desigur, nu cred că cei care se epilează pe picioare, nu se epilează şi în alte părţi...burtă, sub-braţ, poate chiar şi pe spate...inghinal nu se mai pune problema...
Păi ce dracu sunteţi voi mă? Doriţi să concurăm cu toţii la "Cele mai fine picioare"? Unde-i masculinitatea din voi???
De ce se epilează femeile? De ce tuturor li se pare anormal, scârbos...şi alte asemenea, atunci când văd o femeie neepilată?
Pentru că aşa ne-a învăţat societatea. Pentru că aşa-i frumos. Pentru că trebuie să ne diferenţiem cumva de băieţi...Şi cum ne puteam diferenţia de ei, dacă se epilează şi ei? 
E frumos, igienic, plăcut, adorabil să te afli în pat cu un bărbat epilat...iar la un moment dat să nu mai ştii care-s picioarele tale şi care ale lui??

Mie îmi plac băieţii care se îngrijesc, dar nu în mod obsesiv. 
Mie îmi plac băieţii care se îmbracă bine, dar nu să stea să probeze înşpe mii de pantaloni şi bluze/tricouri până se decide cu ce să se îmbrace.
Mie îmi plac băieţii mai cu plete (plete pe care şi le îngrijesc, dar nici plete din alea încât să-şi facă ditamai coada împletită), dar cam rar mai văd aşa ceva. Acum se poartă tuns în părţi, mai mare în mijloc. 

Deja îmi şi imaginez o reclamă într-un viitor (sper eu cât mai îndepărtat).
" Bărbaţii au acum un ajutor în plus atunci când vine vorba de îngrijire. Epilatorul cel mai sensibil...smulge chiar şi ultimul fir de păr. Calmează durerile şi lasă pielea moale şi catifelată."
sau
" Sistem creat doar pentru picioarele bărbaţilor. Cele 3 lame puternice taie firul de la suprafaţă lăsând pielea delicată şi frumoasă." 

Sună frumos, nu?

Halal bărbaţi mai sunteţi unii din voi...
Bărbăţia unora se duce pe apa sâmbetei şi suntem înconjuraţi din ce în ce mai mult de nişte "fetiţe" epilate cu tricouri roz-bombon..
Chiar zilele astea l-am auzit pe un tip (dacă-l pot numi "tip"): "Vaii..uite, mi-a sărit lacul de pe unghii", spunându-i altui tip...iar acesta se uită şi el la unghiile lui, probabil era şi el dat cu lac şi îşi făcea griji ca nu cumva să-i fi sărit şi lui lacul...

.

7 comentarii:

  1. Ar trebui sa fie bucurosi ca-s baieti fiindca nu trebuie sa se epileze/penseze si alte chestii de bun-simt pentru fete .
    Pe mine chiar ma scarbesc aia epilati , mai trebuie sa-si puna o rochita de
    " pitzi " si nuante mai " trendy " la lacul de unghii si luciul de buze si se pot duce la Next Top Model :)) !

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) sas¡ stii ca sunt de acord cu tine,eu ca baiat sunt scarbit de altii cand ii vad ca se epileaza,mi se pare un lucru feminin,dar pare ca fenomenul ia amploare

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă bucur că mai sunt şi persoane care gândesc ca mine...
    Deci nu-s singura "nebună", în această lume absolut nebună...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu, nu esti singura "nebuna". Si eu gandesc ca tine. Chiar mi se pare aiurea sa vad un baiat epilat pe picioare, dar aia cu "padure deasa de tot" ma dezgusta. :)) Asa ca, eu zic sa scurteze parul de pe picioare cu forfecuta :)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Heii...aici nu vorbim de cei care îşi pot face codiţe împletite pe picioare...

      Ștergere
  5. Chiar asa .. Am stat odata dupa un tip ( nu imi era prieten , era asa mai mult o cunostinta . Era prietenul prietenei mele . whatever ) sa se epileze pe picioare ca nu voia sa iasa afara din casa ...
    Damn it , serios !? L-am asteptat pe putin 1 ora - o ora si jumatate . Imi venea sa-i tai picioarele cu totu ca m-a tinut intr-o caldura insuportabila ca sa fie el fresh ...
    Jalnic .

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiu, da sa am in pat un tip cu smocul de par subsioara, ar fi deranjant. Plus ca se imbiba cu transpiratie si pute instant.

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.