vineri, 22 iunie 2012

Cum funcţionează lumea

   Cum funcţionează lumea...v-aţi întrebat vreodată? Desigur, mulţi vor spune că lumea asta a noastră este condusă de anumite legi....bla, bla, bla. Lucruri plictisitoare de oameni mari. Că această funcţionare a acestei lumi în care oameni ca noi trăiesc e foarte grea de înţeles de nişte omuleţi care habar nu au ce-i cu ei. Poate aşa o fi...sau poate nu.
Fiecare îşi imaginează (în stilul propriu) cum funcţionează lumea, cum se învârte pământul şi alte alea pe acolo.
Ştii cum îmi imaginez eu că funcţionează lumea asta? Lumea asta este condusă de o gloată de hamsteri care trăiesc în mijlocul pământului (deoarece acesta este gol în mijloc). Şi aceşti hamsteri aleargă pe o roată. De aici avem noi electricitate, nu cum ne mint ăştia că avem de pe la nu ştiu ce centrale. Da, aceste fiinţe ne dau nouă energia electrică şi multe altele. Aceste animale  fac pământul să se învârtă. De fapt, nu există nicio axă a Pământului...
Nu-s nebună când zic asta. Sunt doar realistă. Cum ne pot minţi  că lumea asta funcţionează pe baza unor legi, pe baza a cine mai ştie ce...?? Cum ne pot minţi în halul ăsta? O să-mi fiţi recunoscători peste un miliard de ani când savanţii vor descoperi în interiorul Pământului nişte hamsteri care-s uriaşi, apropo. Lua-ţi aminte, aţi fost primii care aţi aflat acestă ştire...ştiu că nu o să mă creadă nimeni, dar pe coama mea că aşa e.

*Da ştiu că am o obsesie legată de şoareci, şobolani, hamsteri...chiar şi porcuşori de Guineea, dar sunt simpatici. Nu?

Tu cum crezi că funcţionează această lume a noastră?

Un comentariu:

  1. Eu îmi închipui că tot Universul este băgat într-un cub de sticlă, iar savanţi şi profesori fac experimente pe noi, de ex. cutremure, tzunami :))

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.