duminică, 3 iunie 2012

Lăbăreală...

   Afară soarele străluceşte ca dinţii lipsă a vecinei mele de la parter, eu mă existez în cameră împreună cu una bucată frate sâcâitor cu şi fără neobosita minge nenorocito-diabolico-enervantă. Două bucăţi părinţi îşi zgâiesc cei 4 ochi la tembelior. Metallica ruleză fin şi zgomos pe un fundal neted şi nepângărit ca sufletul  porumbelului ce şi-a lăsat excrementele, spus într-un mod civilizat, pe pervazul de la dormitor...Pervazul ăla de afară (simţeam că trebuie să precizez asta...)
Un iz de nişte cartofiori gălbejito-înfierbântaţi care se prăjeşc pe cele înşăpe părţi într-o tigaie cu urmă de teflon zboară, aleargă şi dă din aripi până în dormitor. Nasul meu sensibilos adulmecă  şi transmite informaţiile stomacului înfometat:
Nasul: "Băă..bip,bip,bip...decodează bă Morse...Tu-ţi morsa mă-tii...Io-ţi transmit acilea informaţii proas(pe)te, iar tu dormi în post?".
Stomacul: "Aici stomacul şi Morse-i tac-tu bă! Io-s stomacu'!.
Nasul: "Da bă tontule, ştiu că tu eşti stomacu' da' eu îţi trimiteam cod Morse, marmotă  fomistă ce eşti."
Stomacul: "Aaaa..aşa bă-i mucosule...luminează mâncarea din mine. Încep procesul de decodare Morse ...loading 99%...ERROR!! I'm sorry nasule...nu pot descifra codul...Fraiereeee!!!".
...
.......
...............
......................
...............................
Am umplut golul din stomac, iar în momentul ăsta într-un copac cârâie o păsărică...Nu-i cioară, nu-i porumbel...ghici ce-i...
Mâine-i luni, pe urmă-i marţi...şi uite vine vineri cu paşi repezi...De aş avea un câine l-aş numi "Vineri". "Vineri....vino aici Vineri...", "Bravo Vineri. Ai un os.". De ce tocmai "Vineri" şi nu "Azorel", "Marmoţel", "Rexorel", "Iubiţet", "Pufuleţel" şi altele care se termină în "-el"? Păi..ce-i mai frumos decât o zi de vineri când ştii că începe un week-end în care dormi ca un porc sau ca o scroafă (acum după sex, iar când spun asta nu mă refer la câte partide de sex practici tu ca omuleţ pe zi...ci la ceea ce deţii tu ca omuleţ în pantalonaşi sau fustiţă).
Ce  faci tu ca mascul în week-end, în afară de a ţi-o trage cu gagica...şi de a juca nu ştiu de joc magnifico-extraordinar pe computerul ăla S.H. ? Dar tu gagico, ce faci? Te epilezi pe acolo...că ştii  că e week-end şi are chef...te faci că găteşti...dar nu te faci că mănânci, ci chiar bagi ca nehalita-n tine iar apoi plângi cu lacrimi de piele de geantă de crocodil că nu-ţi mai vin blugii ăia mulaţi pe cur...Mai las-o-n coama mea...

Habar nu am ce am vrut să zic cu acest spectaculos post, dar am scris şi eu aicea ceva. A se observa că textul nu transmite niciun sentiment.
Desigur, mici obsedaţi ce sunteţi....pun pariu că titlul vă duce cu gândul la obscenităţi inutile...dar am folosit acest cuvânt pentru că în primul rând nu am găsit altul să descrie pierderea de vreme de care fac uz...

2 comentarii:

  1. :)) putin asa:-" titlul asta:)) te duce cu gandu

    RăspundețiȘtergere
  2. =))Extraordinar domne':D(titlul e "foarte perfect" nu ma dus cu gandul la prostii,pe cand continutul:))..)

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.