joi, 21 iunie 2012

O şansă..


    Niciodată toată luma nu va gândi la fel. Ceea ce pe unii îi poate deranja, pe alţii îi poate enerva, pe alţii îi poate lăsa indiferenţi, pe alţii îi poate lăsă...(nu ştiu, pot reacţiona în alte moduri..). Uneori, cele mai mărunte lucruri enervează/deranjează cel mai tare.
La fel cum nu toţi ne-am născut perfecţi, nici lucrurile nu le facem perfect. Şi ce dacă 34 de persoane zic că nu-i bine...Şi ce dacă...E părerea ta, e ceea ce vrei tu să faci. Tu vrei să  o faci, ai ambiţie în tine, dar atunci când auzi atâtea voci spunând că nu e bine...renunţi. De ce? Pentru că părerea celorlalţi contează.
De câte ori ai ezitat să te  îmbraci cu acea haină cu care ai vrut mereu să te îmbraci, doar că ţi-au spus câteva persoane că nu e frumoasă, că lor nu le place deşi ţie îţi place?
Pentru că de fiecare dată am ţinut cont de părerea altora am ajuns aşa cum am ajuns. Închisă în mine şi timidă. Pentru că la mine aia nu e bună şi nici aia...nici ailaltă...Da, ştiu nu-s perfectă. Da, ştiu...nu sunt întruchipare tuturor lucrurilor bune. Da, ştiu...nu mă ridic la o medie generală de 10, dar nota pe care am obţinut-o e pe meritul meu..nu pe ochi frumoşi, nu e de la prof pusă aiurea...E nota mea. Eu ştiu cât am învăţat pentru teze şi cât de rău îmi pare pentru una din ele...Pentru că am învăţat trăsăturile, pentru că ştiam...dar nu am avut inspiraţie.
Dar nu pot să am numai lucruri rele, am şi lucruri bune în mine...dar dacă majoritatea îmi spun că nu fac nimic bun atunci şi eu încep să cred că nu am nimic bun în mine.
 Nimeni nu e perfect. Dacă e cineva care se crede perfect îl invit să caşte puţin ochii şi să vadă realitatea.
Dacă dintr-o grupă de 10 persoane, 9 zic "da" la un proiect...a 10 persoană poate să zică "nu", dar trebuie văzut de ce zice acel "nu". E părerea lui. Fiecare trebuie să aibă o părere, nu zic nu...
Fiecare are ideile sale. Fiecare are viziunile sale. Fiecare gândeşte în felul lui. Fiecare e aşa cum vrea (în cazurile fericite).
Nu fă aia că nu e bine. Ideea ta nu e bună. Dar de ce zici că nu e bună? Pentru că aşa consideri tu? E părerea ta...
Ştiu că nici la treaba cu  blogul ăsta nu merge bine, pentru că nu zic nimic bun pe aici, pentru că scriu exact ceea ce vreau eu, pentru că scriu exact ceea ce gândesc eu, pentru că nu sunt de aceeaşi părere cu restul... Şi nici cu celălalt blog nu merge treaba...pentru că sunt eu prezentă acolo, nu?

Că tot veni vorba de celălalt blog...ORICE POSTARE, INDIFERENT DE GENUL EI, INDIFERENT DE CEEA CE CUPRINDE, INDIFERENT DE MODUL ÎN CARE ESTE SCRISĂ, EA VA RĂMÂNE ACOLO. DACĂ VREUN AUTOR ŞTERGE VREO POSTARE DE ACOLO, ÎL GĂSESC ŞI ÎI ÎNDES FIECARE TASTĂ PE GÂT....  Sper că am fost destul de clară "Echipă", da??  
Fiecare are dreptul la liberă exprimare aşa cum vrea.



* Şi nu, nu vreau să mi se plângă de milă...mă descurc şi mă complac în situaţia mea...

Un comentariu:

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.