luni, 18 iunie 2012

Un titlu ce promite multe...

   Eu mă existez ca fiinţă fix în aceste secunde fatidice (de ce nu?) într-o stare de melancolie poate...(sigur nu) ...tristeţe (e pe dracu)...poate de plictiseală sau lene. Da, cred că de plictiseală şi lene.
Dar, de fapt, o plictiseală anapoda. De ce? Păi uite cum stă treabă...eu mă plictisesc, dar nu mă plictisesc la modul very adevărat ci doar aşa...de coada mâţei. Nu mă plictisesc că nu am ce face, dar mă păleşte o lene de dau în plictiseală...Că dacă vreau, am ce face şi încă câte, dar lenea şi plictiseala este mari. 

Şi de ar fi acestea se(x)cundele fatidice, oare ce s-ar întâmpla? Am muri cu toţii sau am fi teleportaţi pe o altă planetă dintr-o altă galaxie, dintr-o altă eră, dintr-o altă...cine ştie ce...?
Stăteam şi mă gândeam în singurătatea gândurilor mele lăuntrice (nu că ce aş zice pe aici ar avea vreun sens logic, dar...), deci fiinţa de mine se gândea la o chestiuţă...
Băi, cum ar fi  ca nişte fiinţe plantigrade ca noi ar găsi "Lampa fermecat a lui Aladin"? Şi cum ar mai fi ca duhuleţul ăla să ne îndeplinească doar o singură dorinţă?
O singură dorinţă, o singură încercare...De vrei să dai timpul înapoi, să ai bani de să-i întorci cu furculiţa de aur încrustată cu diamante de un catralion de tone, să fii veşnic tânăr şi frumos (după caz), să...îţi vezi viitorul...să mai ştiu eu ce..
Tu ce ai alege? Atenţie! O singură dorinţă care nu va dispărea la mizul nopţii.* (şi pun aici un mare "*", lămuriri la sfârşit)

În altă ordine de gânduri...mâine presimt că o să mă lovească o lene de nu o să mă duc la şcoală. Am mai zis şi o repet: atunci când ai şansa stai dracu acasă :D.

În altă ordine de idei, postul ăsta e pe sfârşite iar eu nu am găsit un titlu care să exprime conţinutul unui astfel de...un astfel de text (?)...Aşa că dacă nu eşti filozof sau nu ai o logică atât de logică încât la tine toate lucrurile au un sens... şi să stai să despici un vas capilar în treişpe mii de firicele finuţe pentru a vedea logica dintre titlu-text, eu te anunţ că am ales un titlu care nu are nicio treabă cu acest soi  exotic de text fabuloso-extraordinar.







* Într-o zi Ursul şi Iepuraşu' se plimbau prin pădure. Tot mergând ei prin pădure Ursul dă de o lampă  fermecată.
- Arunc-o dracu'!
- Nu, staţi … promit ca va îndeplinesc trei dorinţe! zise duhul.
Ursul zice: Ok!
Duhul: – Ursule zi prima dorinţă!
- Îmi doresc ca toţi urşii din pădurea asta să fie femele, numai eu bărbat.
- Bine ursule, dorinţă împlinită! Iepuraş care-i dorinţa ta?
- Vreau o cască!
- Bun … ursule, zi a doua dorinţă .
- Vreau ca în toate pădurile din împrejurimi bărbaţii să fie femei, eu să fiu singurul bărbat.
- Dorinţă îndeplinită! Iepuraş a doua dorinţă ….
- Vreau o motocicletă !
- Bine, iepuraş, dorinţă îndeplinită. Ursule zi a 3-a dorinţă!
- Vreau ca toţi bărbaţii din tot universul să fie femele, numai eu bărbat!
- Dorinţă îndeplinită! Iepuraş zi a treia dorinţă !
- Vreau ca ursul să fie gay.



* De aceea am zis o singură dorinţă, pentru a evita astfel de evenimente neplăcute cu astfel de dorinţe absolut tâmpite...

4 comentarii:

  1. În legătură cu propunerea ta, mi-ar plăcea să fac şi eu parte din ''echipă'' :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ţi-am trimis mailu'. Comentariul cu adresa de e-mail ţi-l voi şterge (pentru a nu fi...cine ştie..."preluată" de alte persoane.)

      Ștergere
    2. Aaa..apropo, dacă ai ceva nelămuriri te rog să-mi scrii.

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.