miercuri, 3 octombrie 2012

A... zi de şcoală

Nu, nu m-am plictisit să scriu despre ceea ce fac la şcoală. Îmi place, de fapt, să scriu ceea ce fac la şcoală. Nu, nu mă laud :P.
Azi am avut prima oră franceza. Profa parţial în toane bune, că mai pe sfârşitul orei a început să zbiere la... (nu ştiu cine) cineva de prin spate că se juca (probabil) pe telefon. "Am alergie la telefoanele voastre", atât de tare ţipa că se înroşise la faţă... Asta când o să aibă copii (dacă va avea) vor merge pe sârmă săracii..
Informatică. Lucrare. Noi în clasă rezolvăm un anumit tip de cerinţe, la lucrarea asta (testare iniţială) alte cerinţe. "Nu am făcut în clasa a X-a despre variabilele char, dar v-am zis eu ceva despre ele...". Nu ştiu când ne-a zis, că eu nu îmi aduc aminte... :|.
M.: "Şi aşa se va da şi la BAC? Că eu nu m-am decis între biologie şi informatică?". Nu ştiu ce va da M. la BAC, dar după ce nervişori avea când a pus-o profa să rezolve subiectele la tablă şi greşit, greşit, greşit... Eu voi alege biologia. A doua oră de informatică. A corectat profa câteva lucrări. Până acum note între 4.5 şi 7.5 (cum naiba a luat atâta, nu ştiu...) ... E ceva suspect la mijloc sau poate nu am înţeles eu bine...
Istorieeeeee... Mai venea profu' pe acolo... pe la prima bancă... Floarea decolteu... :>. Nah, nu ştiu dacă acolo se uita... Dacă acolo, înseamnă că-i nesimţit... (Şi ce-i mai place şi lu' profu' de chimie să vadă câte-un decolteu...).
Matematică. Analiză. x-1, polinoame, împărţiri... limită tinde la 0, la infinit... De luni începe să ne asculte la analiză... :-<.
Roxana: "Dacă îl ţin aşa... în gură, se mai aude?"

3 comentarii:

  1. =)))))) mai mai mai...chiar sunt curioasa cum o sa iasa acea compunere despre adolescenta:-w hai sa facem ceva malefic sa dispara=))
    sa recapitulam : germana profa a zis ca dintre noi doua eu sunt baba nu ea:)), trecem peste info m la tabla, istorie m raspunde, mate m raspunde zau asa:))

    RăspundețiȘtergere
  2. aa am uitat proiecte tot m:)) vezi sa inveti la romana da:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu vezi să înveţi. Eu ştiu deja mai mult de jumătate :P.

      Ștergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.