sâmbătă, 6 octombrie 2012

Belphegor, bye-bye!*

   Băi... eu aş scrie multe chestii, trestii, bălării.... da' mi-e aşa o lene... Nici nu reuşeşti să o tai cu cel mai magnific cuţit de pe la teleshopping.
   Dădusem ieri de o chestie pă interneţi... "Cei 7 prinţi ai Iadului". Nume mişto... click... citit... şi afla chestii... Cei 7 prinţi ai iadului, nu sunt de fapt prinţi... ci îs demoni băi... Deci demoni...
"Considerată adesea ca o listă autoritară, cei 7 prinţi-demoni conform iezuitului 
Peter Binsfield sunt:
 • Luciferu - mândria
 • Mamona - lăcomia
 • Asmodeus - pofta
 • Satana - mânia
 • Belzebut (numite de asemenea Baal) - îmbuibarea
 • Leviatan - invidia
 • Belphegor - lenea"
    Eu sunt stăpânită de lene... în caz că nu ştiaţi... Şi în caz că nu v-aţi prins încă, nu ştiu despre ce să scriu. Adică nu e bine zis "nu ştiu despre ce să scriu", ci mai bine zis "am chef să scriu, dar ideile mele-s una într-o parte, alta-n partea opusă"... şi dacă mă duc după una, o scap p'ailaltă... şi tot aşa. Cum e aia: dacă fugi după 2 iepuri nu prinzi nici unul. Eu fug după idei, nu după iepuri. Oricum nu pot prinde eu un iepure, că doar nu o fi prost iepurele ăla să stea să-l prind eu. Că doar nu o să-l momesc ca prin desene cu morcovi şi să fac o capcană cu o cutie... pun morcovu' şi trag de aţă când vine urechilă... Neah, nu merge aşa. 
     Uffff... viaţa asta. Nu, nu am mai nimic personal cu ea (şi nu am nimic nici cu iepurii), dar mă enervează uneori (viaţa, nu iepurii). De ce nu-mi face şi mie uneori pe plac? Deeee ceeeee?? Cu ce i-am greşit eu ei? Sunt cuminte... Voi nu mă consideraţi cuminte? ;;) Uneori mă apucă câte una bucată tristeţe din cauza vieţii, că nu-mi face şi mie pe plac...
     Aştept să-mi revină cheful de scris, că tot ceea ce-mi trece prin cap acum e "criticarea unor fiinţe slab dezvoltate, linguşitoare, fiţoase, fardate...". Nu, nu m-a supărat cineva anume, ci o anumită specie de fiinţe. 
     Hai, gata. Mă apucă somul şi am de scris şi de învăţat...
Bye-bye! (Dacă nu ştiaţi, înseamnă "a cumpăra"... Bye Bye Bye :D )

* Astea au fost primele cuvinte care mi-au venit în cap după ce am terminat de scris. 

3 comentarii:

 1. Sa stii ca nu m-am simtit prea confortabil cand am citit finalul..si este buy buy buy..:))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dar nu am făcut nicio trimitere la tine :P. De fapt, e buy, bought, bought :P

   Ștergere
 2. Stiu..dar cine a spus buy buy buy?Da este cu bought bought in coada dar eu am spus buy buy buy deci asa ramane.;)

  RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.