joi, 11 octombrie 2012

A... zi de şcoală

    Azi prima oră info. I-a ascultat pe ăia care au luat 3 ieri, au reuşit să scoată un 5, 6... Dăştepţii!!
"Da' de ce îi aşa? Că io nu am aşa..."
"Tu nu vezi că ăla e punctul 5 şi a folosit altă condiţie..."
"Care punctu' 5 mă...?! Cine zicea ceva de punctu' 5... Eu vorbeam de ăsta..."
Ooof.. să nu-ţi vină să o strângi frumos de gât când tu ştii că ai dreptate, dar ea nu înţelege la ce te referi tu...
La religie ne-am rugat, am citit, am vorbit, am discutat. Îmi era atâât de somn că mă dureau ochii...
Iar info. Am stat în clasă. "Sub diagonala principală, deasupra diagonalei secundare... (bla, bla, bla...)".
"E. la tablă. Citeşte o matrice..."
"Ăăă.. păi for... ăăă... aici..."
"Ţi-ai învăţat pentru azi?"
"Da doamna."
Clasa râde.
"Voi de ce râdeţi? Ce ţi-ai învăţat mai exact?"
"Păi... ăă... suma, produs... ăăă..."
"Hai, fă o sumă..."
Se apucă să scrie prostii... Desigur, nu i-a pus notă... După ce că e prost, mai e şi norocos.
La engleză nu citeam s-ul (pluralul). Mă grăbeam să termin. "Nu te-am corectat, dar am observat că nu ai citit pluralul." Eh, nimic de supărat... mai multă atenţie data viitoare... Unu': "Ei nu-i place s-ul". Da' deschide prostu' proştilor gura: "Ei nu-i plac nici cuvintele cu s...". Venind de la el... sigur nu s-a referit la "somn", la "struţ", la.. alte cuvinte cu "s" decât la "sex".
La română ne-a predat profa... Dictează foarte repedeeeeee....
La biologie profa nu are nicio autoritate. "Vă pun 2. Nu mai spargeţi seminţe. Pune mâna şi scrie...". Mda, cum să nu...
Am mai rămas şi la dirigenţie... şi ne-am plâns dirigintei de tâmpiţii ăia 2. Nimeni nu-i vrea. Diriga tot zice că face ceva în legătură cu ăia 2, problema clasei, dar problema cu ei e din clasa a IX. Acum suntem clasa a XI... şi nu s-a făcut nimic.
"El e o persoană libidinoasă."
"Domnu' profesor... X, are o metodă prin care vrea să vă atragă la meditaţii." Da, aşa e... ne tot ameninţă că ne pune 3 dacă nu ne apucăm de învăţat, dar el ne zice să învăţăm ceva, apoi dacă ne dă lucrare ne dă din altceva... Şi uite aşa ne ţine cu note de 5, 6... 7.

    Tu, ca băiat, ai lovi o fată fără vreun motiv anume? Ai lovi o fată care în primul rând îţi e colegă? Ai vorbi porcos colegelor? Ai face anumite gesturi în faţa lor?
    Voi, fetelor, ce părere aveţi despre băieţii care vă lovesc, care vă vorbesc urât... care fac anumite gesturi în faţa voastră?

11 comentarii:

  1. Hm , nu m-a lovit nimeni niciodata iar baietii din clasa mea vorbesc frumos . Nu stiu , probabil i-as ignora fiindca numai ei au de pierdut in viata..Ce inseamna cei sapte anisori de acasa.. :-)
    Mi-a placut cum si ce ai scris ;x .O sa citesc tot ceea ce o sa scrii de acum inainte.
    Numai bine! >;d<

    RăspundețiȘtergere
  2. Alecsandra Alle ne imprumuti si noua colegii tai?:))..nu de alta ,dar sa vedem si noi cum e cu baieti de treaba (precizez sunt in clasa cu zappy)..apropo de lovituri..cand veneam acasa erau pe strada o fata si un baiat (iubiti banuiesc) ...ea i-a spus ceva lui,apoi el i-a dat una cu piciorul in spate in plina strada ..zici ca era un sac de box ea..Doamne m-am speriat atat de tare,ea nu i-a facut nimic iti da-i seama.Ingrozitor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :|... Ce putea să-i spună atât de rău încât să dea în ea? (chiar nu contează că e în stradă sau acasă) Mi se pare lipsit de bun simţ să dai într-o fată.
      Cine dă într-o persoană este o bestie...

      Ștergere
    2. Sigur . Dar mentionez ca ai mei colegi au 14-15 ani (sunt clasa a 8 a ) , nu stiu ce vor devenii in viitor , dar oricum nu par genul care sa fie violenti cu o fata . Cat despre baietii care dau in fete..nu ii consider baieti fiindca sa dai intr-o fiinta mai slaba in putere ca tine mi se pare absolut brutal , oricum , Dumnezeu le vede pe toate ;) ! Bafta la liceu ! :*

      Ștergere
  3. Eh, băieţii ăştia... Eu până în clasa a VIII-a, am avut câţiva băieţi care dădeau în unele fete şi vorbeau destul de urât. Dar asta până la final, când s-au mai maturizat şi ei.Faza e că ăştia care-s mai analfabeţi şi care nu învaţă atât de bine se bagă în seamă degeaba. Anyway,acum sunt în clasa a IX-a şi băieţii mi se par destul de drăguţi. Dar e abia la început, voi mai vedea eu pe parcurs care-i treaba. :D
    Btw, cam nesi' băiatul ăla care zicea că nu-ţi place s-ul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar că se bagă în seamă degeaba... unii suferă după atenţie...

      Ștergere
  4. Clasa a XI-a. Acum vreo 35 de ani! Aveam un coleg de banca. Ne vedeam numai la pauza mare. El abia atunci ajungea la scoala. La ora aceea, eu plecam. Eram deja obosit!

    RăspundețiȘtergere
  5. doamne ce fenomene ai in clasa. eu azi facusi la poarta deci nik special si nu nu sunt de acord cu baietii rai libidinosi,perversi si nesmtiti ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uneori cei doi se comportă şi mai rău...
      Unul e arogant, libidinos, doreşte atenţie... celălalt eu una cred că are ceva probleme...

      Ștergere
  6. La mine era si mai rau. Numai ca spre deosebire de tine, eu nu-s mearsa la biserica. De multe ori am raspuns cu aceeasi moneda. :) Acum, sunt la facultate si trebuie sa recunosc, e o diferenta mare.

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.