vineri, 19 octombrie 2012

A... zi de şcoală

Primele ore... mate, la dublu. Am avut temă şi la algebră şi la analiză. Desigur, la fiecare am scris cât am ştiu... că atunci când ne predă ne explică lucrurile uşoare, cele făcute în clasă sunt destul de accesibile.. iar cele de la temă stai şi te uiţi ca o anumită felină-n calendar... şi calendaru' la felină. :| 
Să mai zic că a început să asculte? Să mai zic că am fost prima? Să mai zic că nu am luat 3? :D Să mai zic că îmi era atât de frică... pff... 
Ce e surprinzător e faptul că am fost prima la ascultat, pentru că eu eram ascultată printre ultimii... Anu' ăsta am fost prima la ascultat şi la info şi la mate... Băi, o fi de bine sau de rău?!
Pe unii i-a ajuta, le-a dat indicaţii... altora nu le-a dat nicio indicaţie... Nu-i coreeecctt!!! Dacă ne duceam la el la meditaţii aveam cinciul asigurat... că deh "Un punct în plus pentru scris frumos, deci 5". 
În a doua oră de mate a venit asistenta la noi în clasă să mergem să ne cântărim şi măsurăm. Ne-am cântărit (am 46 cică... ;;) şi 1.56-1.58 sunt a doua greutate din clasă :)) ).
Asistenta: "Azi dimineaţă simţeam că lipseşte ceva. Am pus mâna la chiloţi, erau acolo. Am pus mâna la sutien, era acolo. Ăştia îmi lipseau (ochelarii)". 
O masă trebuie consumată în 25 de minute... mie îmi ia cam 10 minute :D.
Pe urmă am avut fizica. La prima oră am stat, la a doua ne-a predat. Nu ne-a ascultat. Aseară a fost pentru prima dată din clasa a 7-a de când m-am mai uitat şi eu pe caietul de fizică... :D.
După fizică am avut română. Predă foarte repede profa... şi începe să-i treacă supărarea pe noi sau doar aşa se pare... Pentru ora viitoare avem o temă despre cronica lui Grigore Ureche. Acum am şi eu o nălumirire. Tre' să citesc musai cartea numită "Letopiseţul Ţării Moldovei" sau... bine, nici nu am înţeles de fapt ce ar trebui să scriem în tema aia...

Azi mi-am cumpărat nişte... ceva sărăţele şi le-am împărţit cu spioancele... şi (nu ştiu cum au făcut) dar mi-au plasat nişte bani (jumătate din suma pe care am dat-o pe pachetul meu împărţit cu ele) în geantă. :| Nu ştiu când s-a întâmplat asta.. dar dacă aveţi nevoie de nişte Spioni îi (de fapt le) găsiţi la mine în clasă :D. 

Azi nu prea s-au întâmplat multe chestii interesante... 
Bine, pe lângă spioni avem (se pare) şi nişte persoane infiltrate... care răspândesc informaţii stric secrete.

Şi mâine-i sâmbătă, în sfârşit!

2 comentarii:

  1. :))) Ce clasa interesant . Informatii secrete ? Spioni ? Bani pe saratele si aaa , amuzanta asistenta :)) .
    Hi hi , pare ca ai avut o zi bunicica , dar dubioasa faza cu banii pe saratelee o.o , nu am facut niciodata asa ceva si nici nu mi s-a intamplat sa imi plateasca colegii pachetul :)) .
    Zi buna !

    RăspundețiȘtergere
  2. vreau si eu colegi ca ai tai sau profi ..nu m-am gandit inca , ai citit cumva cartile al;ea cu spioane de la bravo girl..asa duce povestirea ta, ceea ce e foarte tare

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.