luni, 22 octombrie 2012

A... zi de şcoală

Iar 2 ore de mate... de analiză. Tema la control.
Profu: "Puţin."
În gândul meu: "Cât dracu ai vrea să scriu dacă atâta ştiu?"
Da' dacă îi spui că atâta ai ştiut să faci, zice că-i imposibil... Adică e imposibil să nu ştim să rezolvăm tema completă (mai ales tema de azi...) că deh, parcă mama s-a culcat cu vreunu' care a inventat matematica şi s-au transmis şi la mine informaţiile :|. Nu ştiu eu să le fac pe toate, dar măcar pagina aia pe care am scris-o... nu am copiat-o. Am avut o tentativă de a continua tema de la Roxana (dar m-am răzgândit). Dacă o copam ce-mi zice profu'? "Bravo, ai scris toată tema." Dar eu ce ştiu să fac de acolo?! Păi normal că nimic, că dacă ştiam să le fac nu le mai copiam... Dăăă!!!!
După mate am avut româna. A început profa să asculte. L-a ascultat pe ăla nesuferit... şi i-a desenat profa un 3 taaaareee frumos în catalog. A mai avut o tentativă de a-l asculta şi pe Şaky, dar lui nu i-a pus nicio notă (spre bucuria lui). Nu ne-a predat nimic, dar ca o concluzie (trasă de mine şi vorbind în numele celor din clasă)... suntem varză la română :|. Începuse profa să ne ia cu diverse curente literare... spune ea acolo nişte termeni de care noi nici nu auzisem până atunci... :|. Noi acum tre' să recuperăm şi materia din cei 2 ani (IX-X)... că nu ştim nimic pentru BAC.
După română am avut info. Ne-a lăsat profa în pace că a corectat câteva lucrări (lucrările noastre). M. a luat 8,70 parcă... Uf, naşpa că sigur eu i-au mai puţin.
După info am avut economia. Vorbea diriga şi îmi venea să dorm... O stare tare aiurea... În week-end m-am trezit nu mai târziu de 8... Azi-dimineaţă era 7... şi ce aş mai fi dooorrmiiit!!!
La franceză avea şi profa un chef nebun de oră. Atât de nebun încât ne dicta pe litere ce să scriem :|. Asta e printre primele dăţi în care a dictat pe litere... De obicei ne invita pe noi la tablă şi urla la noi că nu scriem corect, că nu punem accentele bine, că nu facem acordul... Azi a fost calmă.

Nu s-au întâmplat lucruri extraordinare la şcoală. E luni, ce vreţi?! La mate aveam impresia că stă ceasul pe loc... (nu ăla de pe perete, că ăla... e în urmă... ce elevi mai suntem şi noi... în loc să punem ceasul cu vreo 5 minute înainte, al nostru e în urmă cu vreo 5 minute :|. )

Tema mea la franceză:
"Ce importanţă are prietenia pentru voi?"


2 comentarii:

  1. Prietenia pentru mine este....ha ha,doar nu credeai ca o sa-mi fac tema aici nuuu,crezi ca eu nu stiu cine esti tu..a?Vorbim miercuri.

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.