miercuri, 31 iulie 2013

Dulce aberaţie

                  Până să mă întorc, mă tot gândeam dacă o să mai pot/ştie/vreau să scriu... Adică nu că acum aş scrie cine ştie ce chestie, dar aşa... să nu-mi ies din mână. Adică nu am mai scris de vreo două săptămâni, o grămadă de timp. Am câteva chestii începute şi vreau să le continui, aşa că trebuie să am imaginaţie.
                  Dădea la tembelizor că profesorii au fost daţi afară de la examenul de titularizare, deoarece au copiat. Mna, ce frumos! Dacă un profesor abia reuşeşte să ia o notă de 7 în examenul ăsta, care examen se dă din materia pe care ar trebui să o predea nea' profu' şi pe care a trebuit să o înveţe... ca să-i înveţe şi pe alţii mai departe, atunci ce aşteptări să mai avem de la un elev să ia nota 10 la BAC?! Dar nu, că elevul tre' să înveţe singur, din manuale... şi acum vine întrebarea mea stupidă: păi dacă învăţ din manuale, pentru ce naiba mai vin la şcoală, pentru ce naiba mai există profi? Îmi pot cumpăra manuale, pot face lecţii pe net... alea, alea... pentru ce naiba să mai am nevoie de un prof sictirit care vine la şcoală doar ca să nu se plictisească acasă... Nu am nevoie de notele unor profi, note care sunt puse pe "ochi frumoşi", "pe cât a adus mămica", "pe cât de bine a pupat elevu'"... etc. Azi-noapte am visat-o pe scorpia aia de info. Îmi rupsese teza că era prea perfectă, iar eu nu aveam cum să fac aia perfectă... M-am enervat şi am început să-i zic de bine şi apoi m-am trezit.
                  Mă întreb dacă astea sunt coşmarurile de dinaintea ultimei clase de liceu...

Şi acum o rugăminte. Dacă pe bloguşoarele voastre dragi o să apară un link de la o persoană care îşi pierde timpul aiurea pe net, vă rog eu să-l consideraţi spam.
Atât pe ziua de azi. V-am pupat!


8 comentarii:

  1. Ar trebui voi doi s-o puneti la punct pe domnisoara asta Alexa ca e chiar incomoda prin comentariile ei :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e o persoană cu care să vorbeşti în mod civilizat. E mai bine să fie lăsată în pace, pentru că nu are rost să te pui cu prostul, deoarece are mintea odihnită. Aşa că să facă ce vrea... o să se liniştească dacă nu îi dă nimeni atenţie.

      Ștergere
    2. Acum sunt o gramada de comentarii acolo din care sa-ti spun drept.. nu inteleg nimic :))

      Ștergere
    3. Cred că numai ea înţelege ce e acolo, sincer :)).

      Ștergere
  2. Şi eu am primit chestia aia şi... da, nu am înţeles nimic. Nu, nu doresc amănunte. Presimt că e urâtă treaba.

    Şi eu am văzut asta la televizor şi m-am amuzat copios. Apăi dacă şi ei copiază... omferi. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Nici nu trebuie să înţelegi mare lucru. Trebuie să înţelegi doar că e o persoană puţin dusă şi are prea mult timp liber.

      Deci nu sunt singura care gândeşte aşa. E de bine! :))

      Ștergere
  3. Eu i-am sters comentariul de la mine si atat.Estecel mai bine sa o ignori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, "mă bucur" din tot sufletul că a ajuns şi acolo...

      Ștergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.