joi, 11 iulie 2013

În aşteptarea dimineţii

Pe acorduri de chitară, sus frumoasa dansatoare... muzica se înteţeşte...
Să rupă cineva filmul ăsta, că nu aşa m-am trezit.
E ciudat cum mi-au venit versurile astea în minte (poate prevestesc ceva... o mare, ceva) dar cert este că eu nu m-am trezit pe acorduri de chitară. Dacă ieri m-am trezit în zgomot de "ţânţar" cu elice şi coadă, azi m-am trezit în acorduri de bormaşină. Am ascultat timp de vreo 8 ore tot felul de melodii din albumul "Bormaşina în perete", melodii compuse de Meşterul Gogu care cred că are nu numai frigiderul, ci şi casa plină de bunătăţi... că nu cred că doar eu i-am urat prosperitate, sănătate, fericire şi iubire.
Melodiile au fost frumoase. A fost o combinaţie de dubstep, heavy metal, înjurături şi ceva melodii mai light... mergeau la o înmormânare sau la o întâlnire a fosilelor (se întâlneau, apoi le dădeam foc... deci tot la înmormânare se ajungea). Timpanele mele au fost în extaz, a fost un adevărat concert... şi partea cea mai bună (că acum toate-s scumpe) nu am plătit nimic (în bani adică), că altfel spus... am plătit cu liniştea mea.
Şi totuşi îmi e dor de vibraţiile acelea... îmi e dor de ritmul în care mi se mişca monitorul de îmi fugeau ochii. Îmi e dor de faptul că trebuia să ţip la restu' din casă ca să pot fi auzită, chiar dacă stăteam aproape faţă în faţă.
Dulci momente... hai să ţinem un moment de reculegere.
.......
...........
.................
Momente încheiate.
Oare mâine cum o să mă trezesc?!
Extratereştrii, maimuţe ninja, muşte mutant, manele?
Voi trăi şi voi vedea...

2 comentarii:

  1. Hehehehe.Culmea,eu în fiecare dimineață mă trezesc cu fața la cearșaf.Dar după...îmi revin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu în fiecare dimineaţă mă trezesc cu faţa la cearşaf, dar la propriu :D

      Ștergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.