duminică, 14 iulie 2013

Întrebare

Cât timp am stat departe de civilizaţie, cam o zi, m-am tot gândit la o chestie... şi cum am ajuns acasă, ţup pe net şi căutat.
M-am pus să caut "bloggeri Brăila". Dap! Eram interesată să văd şi blogurile altora de prin Brăila. Şi zău că am fost surprinsă să văd câte bloguri sunt... şi mai ales că s-au şi întâlnit câţiva...
Mi-ar surâde şi mie o întâlnirea de-asta, dar... e cam complicată treaba... pentru că, deoarece şi fiindcă cu literă mare de la capăt de rând... cum naiba să fac asta singură?! Adică nah, îmi e netu' prieten şi îmi spune tot ce ştie, dar... daaaarrr... îmi trebuie ceva mai mult ajutor pentru a cunoaşte în mediu natural nişte omuleţi necunoscuţi care scriu pe nişte bloguri câteva gânduri pierdute în zare...
Până mai rumeg chestiunea asta, vă întreb pe voi... v-aţi întâlnit vreodată, într-un grup mai mare, cu aşa numiţii bloggeri din oraşul vostru? Dacă da, a meritat? Dacă nu, de ce?
Întrebare bonus (şi care-mi aduce un zâmbet pe buze şi o pată neagră-n gânduri): aţi avut încredere în acei oameni? (Adică să nu fie nişte specimene de-alea ciudate... cu ani de stat la răcoare, violatori în serie, manelişti, ţigani, martori ai lui Iehova... etc.) :D

5 comentarii:

  1. În orașul meu nu cred că există alți bloggeri înafară de mine :)).E foarte mic orașul,și se află tot,chiar și de bloguri.Și nu..nu există.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi ne-am putea întâlni, piticanie pufoasă. Promit că nu o să fac pe violatoarea, puşcăriaşa, manelista, ţiganca, martora lui Iehova. Solemn! :))

      Ștergere
    2. E un oraş atât de mic, încât îl parcurgi pe tot cu privirea :)).

      Ștergere
  2. Aşe, acum să comentez pentru Zappy.

    Mă, citindu-le postările, îţi cam faci o idee despre ce fel de oameni sunt. Cred. Apăi e mişto să întâlneşti lume, dar susţin ideea că în acel grupuşor trebuie să fie măcar o persoană pe care să o cunoşti bine - în caz că nu merge treaba şi doreşti să discuţi cu cineva pentru a nu părea singură.

    Eu îţi ţin pumnii! Sper să nu dai peste martori ai lui Iehova. Ăştia-s ăia periculoşi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi de unde ştiu eu că cei care scriu sunt exact cei care vin? Hâ?! Poate au fraţi malefici, nah.
      Nu ai nevoie de o persoană pe care să o cunoşti, ai telefon :)). Piticania aia mică te scoate cred că din orice.
      Mulţam! ;;)

      Ștergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.